Διαδικτυακή συνάντηση Γιώργου Συριόπουλου και μαθητών ΕΠΑΛ Οινουσσών

Με τον δημοσιογράφο της ΕΡΤ κ. Γιώργο Συριόπουλο, είχαν την ευκαιρία να συναντηθούν διαδικτυακά μέσω της πλατφόρμας 100mentors του  προγράμματος The Tipping Point”, τη Δευτέρα 10 Δεκεμβρίου 2018, μαθητές του ΕΠΑΛ Οινουσσών

Η συνάντηση ήταν πραγματικά εξαιρετική και κράτησε αμείωτο το ενδιαφέρον των μαθητών και των εκπαιδευτικών που την παρακολούθησαν.

Απάντησε σε ερωτήσεις για τον τρόπο επιβεβαίωσης και δημοσίευσης μιας είδησης, τι αποτελεί είδηση, αν έχει δεχτεί πιέσεις ή απειλές λόγω της δουλειάς του, αν επηρεάζει την προσωπική του ζωή το γεγονός ότι είναι δημόσιο πρόσωπο, αν η δουλειά του έχει ωράριο και τέλος αν υπάρχουν περιπτώσεις που «θάβεται» μια είδηση ή αναδεικνύεται μια ανύπαρκτη ή παραποιημένη.

Ο Γιώργος Συριόπουλος σπούδασε δημοσιογραφία στις Βρυξέλλες και εργάστηκε επτά χρόνια στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, ως Κοινοβουλευτικός συνεργάτης του Ευρωβουλευτή Δημοσιογράφου Τάκη Λαμπρία. Φεντεραλιστής, με συμμετοχή στην ανάδειξη της πολυ-πολιτισμικής Ευρώπης και έμπρακτος ειρηνιστής. Το 1993 ανέλαβε πρωτοβουλίες στο πρόγραμμα κατά του ρατσισμού “Όλοι διαφορετικοί, Όλοι Ίσοι”. Ως Μέλος της Επιτροπής Αξιολόγησης για το “Βραβείο Γυναίκες της Ευρώπης”, υποστήριξε την υποψηφιότητα της Ειρήνης Παπά, η οποία κέρδισε τον τίτλο. Δημοσιογράφος – Σύμβουλος Επικοινωνίας, με έφεση στα ευρωπαϊκά θέματα, εργάζεται στην ΕΡΤ και έχει βραβευτεί αρκετές φορές.

 

- Advertisement -

- Advertisement -

Σχόλια