Διαμαρτύρεται ο δήμαρχος, γιατί – λέει – τον στοχοποιούν και παραποιούν τα λεγόμενά του

Δεν κατάλαβαν καλά, άλλα είπε ο δήμαρχος και οι αντιπολιτεύσεις παραποιούν τα λεγόμενά του, ισχυρίζεται μέσω ανακοίνωσής του ο κ. Σταμάτης Κάρμαντζης και επιμένει ότι οι ετερόκλητες φωνές του χάους και του διχασμού εμμένουν θρασύτατα και αδιάντροπα να τον στοχοποιούν επικίνδυνα.

Την ερμηνεία αυτή δίνει, σήμερα Παρασκευή, 14 Ιανουαρίου 2022, ο δήμαρχος Χίου, δυό μέρες μετά τα όσα είπε περί του ότι θα μπει πολύς κόσμος σε μπελά. Εκείνοι, τα παιδιά και τα εγγόνια τους!

Ακολουθεί η ανακοίνωση του δημάρχου:

Οι ετερόκλητες φωνές του χάους και του διχασμού αντί να διατυπώσουν θέσεις με σύνεση και σωφροσύνη, εμμένουν θρασύτατα και αδιάντροπα να στοχοποιούν επικίνδυνα τον δήμαρχο, παραποιώντας τα λεγόμενά του, διαστρεβλώνοντας την αλήθεια και τα γεγονότα και συκοφαντώντας ασταμάτητα με ανακοινώσεις και λιβελλογραφήματα.

Αδιαφορούν για τον τόπο, επιδιώκουν το νησί μας να  παραμένει αφύλακτο, ανοχύρωτο και ευάλωτο σε νέες περιπέτειες. Επιθυμούν να ξαναγεμίσουν οι δρόμοι του νησιού, οι γειτονιές, η πλατεία, η Σούδα, το λιμάνι και τα χωριά μας με μετανάστες.

Αντίθετα, ο δήμαρχος, παραμένοντας σταθερός στις διαχρονικές του θέσεις, επέλεξε υπεύθυνα την πλευρά της ασφάλειας του τόπου και των ανθρώπων της Χίου τίμια και αταλάντευτα.

Αυτό ενοχλεί αφόρητα εκείνους που το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι η πολιτική επιβίωση και όχι οι συνέπειες σε βάρος του νησιού.

Τους αφήνουμε στην κρίση του χιώτικου λαού.

Η ιστορία καταγράφεται και θα δείξει, θα αξιολογήσει και θα κατατάξει τον καθένα εκεί που του αναλογεί.

Ο δήμαρχος και η δημοτική αρχή προχωρούν δυνατά χτίζοντας την νέα Χίο με ασφάλεια και σταθερότητα.

- Advertisement -

- Advertisement -

Σχόλια