Διαμαρτύρεται ο ΣΕΓΑΣ για τη μη πραγματοποίηση της πολιτιστικής και αθλητικής συνάντηση νέων

Τη διαμαρτυρία του για τη μη πραγματοποίηση της πολιτιστικής και αθλητικής συνάντησης νέων εκφράζει ο ΣΕΓΑΣ Χίου Σάμου υποστηρίζοντας πως ο πΕριφερειάρχης είχε δεσμευτεί προεκλογικά για την πραγματοποίηση αυτής της διοργάνωσης αλλά μετεκλογικά φαίνεται ότι άλλαξε γνώμη. Μάλιστα ο ΣΕΓΑΣ ζητά την έγγραφη απάντηση της περιφέρειας, δείγμα κι αυτό της διατάραξης της εμπιστοσύνης στις σχέσεις των δυο φορέων.

“Κατόπιν του υπ.αριθ.163/23.6.2023  εγγράφου μας,που σας επισυνάπτουμε και των προσωπικών σας προεκλογικών διαβεβαιώσεων ότι θα φροντίσετε να αναβιώσει από φέτος ο θεσμός «ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΝΕΩΝ ΒΟΡΕΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ»,με έκπληξη πληροφορηθήκαμε ότι αυτό δεν πρόκειται να συμβεί.

Με δεδομένο ότι,στηριγμένοι στις διαβεβαιώσεις σας,είχαμε ενημερώσει Σωματεία,γονείς και παιδιά περί των καλών σας προθέσεων,παρακαλούμε όπως μας γνωρίσετε εγγράφως αν όντως ισχύει η ανεπίσημη πληροφορία που έχουμε ότι ούτε και φέτος θα διεξαχθούν οι ως άνω αγώνες.

Αναμένοντας σύντομα την απάντησή σας,θέλουμε να ελπίζουμε ότι αυτή θα είναι θετική και ευχάριστη όσον αφορά τη διεξαγωγή τους”, αναφέρει στην επιστολή του ο ΣΕΓΑΣ.