Διανομή φυλλαδίων κυκλοφοριακής αγωγής στα σχολεία από την αστυνομία

Ενημερωτικά φυλλάδια με συμβουλές κυκλοφοριακής αγωγής και οδικής ασφάλειας, διένειμαν σήμερα, Τετάρτη 11 Σεπτεμβρίου 2019, οι αστυνομικοί σε μικρούς μαθητές και γονείς, κατά την προσέλευσή τους για την καθιερωμένη τελετή του αγιασμού, σε δημοτικά σχολεία των νησιών του Βορείου Αιγαίου.

Στα συγκεκριμένα φυλλάδια, περιγράφονται με απλό και κατανοητό τρόπο βασικοί κανόνες του κώδικα οδικής κυκλοφορίας και δίνονται χρήσιμες οδηγίες και συμβουλές στα παιδιά και στους γονείς τους.
Στο πλαίσιο πραγματοποίησης της συγκεκριμένης δράσης, παρευρέθηκαν:

⦁ Στο 9ο και 11ο δημοτικά σχολεία Μυτιλήνης, ο γενικός περιφερειακός αστυνομικός διευθυντής Βορείου Αιγαίου και η διοικητής του τμήματος τροχαίας Μυτιλήνης.

⦁ Στο 7ο και 15ο δημοτικά σχολεία Μυτιλήνης, ο αναπληρωτής διευθυντής της διεύθυνσης αστυνομίας Λέσβου.

⦁ Στο 11ο δημοτικό σχολείο Χίου, ο διευθυντής της διεύθυνσης αστυνομίας Χίου.

⦁ Στο 3ο δημοτικό σχολείο Σάμου, ο διευθυντής της διεύθυνσης αστυνομίας Σάμου.

Ο γενικός περιφερειακός αστυνομικός διευθυντής Βορείου Αιγαίου κ. Λευτέρης Ντουρουντούς, σε σύντομη ομιλία του, ευχήθηκε στα παιδιά και τους εκπαιδευτικούς, καλή και δημιουργική σχολική χρονιά, τονίζοντας ταυτόχρονα ότι η Ελληνική Αστυνομία θα συνεχίσει αμείωτα τις ενημερωτικές δράσεις της πάνω σε θέματα που αφορούν την οδική ασφάλεια.

Παράλληλα, δόθηκαν συμβολικά σε εκπαιδευτικούς, από την διοικητή του τμήματος τροχαίας Μυτιλήνης, επιτραπέζια παιχνίδια με επιμορφωτικό και σχετικό με την κυκλοφοριακή αγωγή περιεχόμενο.

- Advertisement -

- Advertisement -

Σχόλια