Διανομή τροφίμων στο Κοινωνικό Παντοπωλείο

Διανομή τροφίμων προερχόμενων από το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής για το Ταμείο Ευρωπαϊκής Βοήθειας (ΤΕΒΑ/FEAD), θα πραγματοποιείται στο Κοινωνικό Παντοπωλείο τη Δευτέρα 13/9/2021 από τις 11.00 – 17.00, την Τρίτη 14/9/2021 και την Τετάρτη 15/9/2021από τις  09:00 – 17.00.

Η διανομή αφορά τους ωφελούμενους του προγράμματος «Ελάχιστο Εγγυημένο Εισόδημα» (πρώην ΚΕΑ), οι οποίοι έχουν δηλώσει ότι επιθυμούν να συμμετάσχουν και στο πρόγραμμα ΤΕΒΑ

Τα προϊόντα που θα δοθούν είναι:

Νωπό χοιρινό κρέας

Φέτα

Λάχανο

Μακαρόνια

Λάδι

Φακές

Φασόλια

Σάλτσες

Ζάχαρη

Γάλα

Βρεφικά είδη

Οι δικαιούχοι θα παραλαμβάνουν τα προϊόντα από τον χώρο τού Κοινωνικού Παντοπωλείου, στην οδό Νικ. Ζορμπά, Καστρομηνάς.

Τηλέφωνα επικοινωνίας 22713 51753 και 22713 51754.

Σημειώνεται ότι, λόγω της πανδημίας του Covid-19 και των έκτακτων μέτρων που ισχύουν για την προστασία της δημόσιας υγείας, οι δικαιούχοι θα λάβουν μήνυμα στο κινητό τους τηλέφωνο από το Κοινωνικό Παντοπωλείο, στο οποίο θα τους γνωρίσουμε την ημέρα και την ώρα προσέλευσης. Θα εξυπηρετηθούν με σειρά προτεραιότητας. 

Συνιστάται στους δικαιούχους να λαμβάνουν όλα τα αναγκαία μέτρα προστασίας. Για την αποφυγή συνωστισμού, θα πρέπει να προσέρχεται στο σημείο διανομής μόνο ένα άτομο ανά αίτηση (ο ίδιος ο δικαιούχος). Θα τηρούνται οι προβλεπόμενες αποστάσεις και είναι απαραίτητη η χρήση μάσκας προστασίας.

Για την παραλαβή των προϊόντων, οι δικαιούχοι απαιτείται να έχουν μαζί τους:

α) την εγκεκριμένη αίτηση του ΚΕΑ ή το ΑΜΚΑ σε έντυπη μορφή (πχ. Βιβλιάριο υγείας) και

β) Το Δελτίο Αστυνομικής Ταυτότητας ή άλλο επίσημο έγγραφο ταυτοπροσωπίας

Σχόλια