Διαβουλεύσεων συνέχεια για το κτίριο – καραντίνα καθυστερούν την έναρξη του Δ.Σ.

Η συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου, συνέχεια από την χθεσινή, υποτίθεται ότι θα άρχιζε στις 6 το απόγευμα της Πέμπτης, 9 Απριλίου 2020.

Ωστόσο,  η ώρα είναι 7.15 και ακόμα να φανεί φως και συνάμα και καπνός. Καθότι, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες μας αιτία της καθυστέρησης είναι η διαβούλευση για την απόφαση του Δ.Σ. που έμεινε ως υπόλοιπο από χθες, για την δημιουργία δομής  καραντίνας για τους νεοεισερχόμενους πρόσφυγες και μετανάστες.

Στις διαβουλεύσεις φαίνεται ότι συμμετέχει και ο υπουργός Μετανάστευσης και Ασύλου κ. Νότης Μηταράκης, ο οποίος (φτου κι απ΄ την αρχή) προσπαθεί να εξηγήσει τα… ανεξήγητα περί του παρασκηνίου για το κτίριο ιδιώτη.

Στην συζήτηση ετέθη και η αποκάλυψη του astraparis.gr ότι χθες εγκρίθηκε και πίστωση 5.000 ευρώ για την κατανάλωση νερού του υποψηφίου κτιρίου – καραντίνα, με τον υπουργό να διευκρινίζει ότι άλλο έγκριση κι άλλο διάθεση του ποσού. Ετοιμαζόμαστε, είπε, και ζήτησε να του προτείνουν ένα ξενοδοχείο για να προχωρήσει στην μίσθωσή του.

Τα νεώτερα σε λίγο στην συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου, που ελπίζουμε ότι επί του συγκεκριμένου θέματος, το οποίο χθες απασχόλησε επί σχεδόν πέντε ώρες το συμβούλιο, θα διεκπεραιωθεί τάχιστα.

- Advertisement -

- Advertisement -

Σχόλια