Διεθνές συνέδριο στρατηγικού καινοτόμου μάρκετινγκ και τουρισμού

To Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής διοργανώνει το 8ο διεθνές συνέδριο στρατηγικού καινοτόμου μάρκετινγκ και τουρισμού ICSIMAT 2019 στο Βόρειο Αιγαίο, σε συνεργασία με το Πανεπιστήμιο Αιγαίου από τις 17 έως 21 Ιουλίου 2019.

Οι θεματικές ενότητες του συνεδρίου είναι βασισμένες στο συνδυασμό του τουριστικού μάρκετινγκ με την επικοινωνία και καινοτόμους τρόπους προσέγγισης των δύο κρίσιμων αυτών πυλώνων. Στο πλαίσιο του συνεδρίου συμμετέχουν εκπρόσωποι από τον χώρο του τουρισμού, του μάρκετινγκ, του μάνατζμεντ, των νέων τεχνολογιών και της επικοινωνίας για να παρουσιάσουν τις ερευνητικές τους εργασίες. Το συνέδριο, επίσης, προσελκύει και ομιλητές από τον χώρο των επιχειρήσεων και των οργανισμών.

Την Πέμπτη 18 Ιουλίου 2019 το Πανεπιστήμιο Αιγαίου φιλοξενεί το συνέδριο ΙCSIMAT στις εγκαταστάσεις του στην πόλη της Χίου.   Το πρόγραμμα της ημέρας περιλαμβάνει:

  • 09:30 – 09:50 ομιλία του προσκεκλημένου καθηγητή του Πανεπιστημίου Αιγαίου κ. Ανδρέα Παπαθεοδώρου με θέμα Airline Route Development and Innovative Co-Creation in Tourism: Implications for Involved Stakeholders in Destination Management
  • 12:30 – 12:50 ομιλία της προσκεκλημένης καθηγήτριας του Πανεπιστημίου της Νότιας Αυστραλίας κας Μαριάννας Σιγάλα με θέμα Smart Tourism Services: A Research Agenda

Επιπλέον, μεταξύ 13:00 -14:00 θα γίνει η αναγόρευση της κυβερνήτριας Aysha Mohammed Saeed Fadila Alhameli, μόνιμης αντιπροσώπου των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων στο συμβούλιο του Διεθνούς Οργανισμού Πολιτικής Αεροπορίας (ICAO) ως επίτιμης διδάκτορος του τμήματος Οικονομικής και Διοίκησης Τουρισμού του Πανεπιστημίου Αιγαίου.

Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε στον επίσημο ιστότοπο του συνεδρίου http://www.icsimat.com

- Advertisement -

- Advertisement -

Σχόλια