Δίκιο είχε η Λαϊκή Συσπείρωση που γύρισε την πλάτη στον Μηταράκη

Ως δικαίωση της απόφασής της να μην παραβρεθεί και να γυρίσει την πλάτη στον υπουργό Μετανάστευσης και Ασύλου κ. Νότη Μηταράκη χαρακτηρίζει η Λαϊκή Συσπείρωση τόσα όσα συνέβησαν στην συνάντηση με τους επικεφαλής των δημοτικών παρατάξεων, χθες Τετάρτη 2 Σεπτεμβρίου 2020, όσο και τα όσα αποκαλύφθηκαν σήμερα για τις εργολαβίες σε ΒΙΑΛ και Μόρια.

Αναλυτικά, στην ανακοίνωσή της, την Πέμπτη 3 Σεπτεμβρίου 2020, αναφέρει τα εξής:

«Τα όσα για πολλοστή φορά επανέλαβε ο κ. Μηταράκης στη συνάντηση που είχε με τους επικεφαλής των παρατάξεων, σε όσους εξ αυτών συμμετείχαν στη στημένη συνάντηση μαζί του, αποδεικνύουν το πόσο επικίνδυνοι είναι ο ίδιος και η κυβέρνησή του αφενός και αφετέρου πόσο δίκιο είχε η Λαϊκή Συσπείρωση που του γύρισε την πλάτη.

Ταυτόχρονα, αποκαλύπτεται για άλλη μια φορά, ο ρόλος της δημοτικής αρχής, του δημάρχου και του Τ.Σ. του Χαλκειούς, ως επιταχυντές της αντιλαϊκής πολιτικής της Ν.Δ. και νεροκουβαλητές της πολιτικής του κ. Μηταράκη, που την πληρώνουν όλοι οι Χιώτες και ιδιαίτερα οι Χαλκούσοι, αλλά και οι πρόσφυγες – μετανάστες με τον απάνθρωπο εγκλωβισμό τους στα νησιά μας.

Οι υπογραφές του κ. υπουργού, πριν τη συνάντηση με τους επικεφαλής για την περίφραξη της ΒΙΑΛ ως κλειστής δομής, οι εκβιασμοί για ΒΙΑΛ ή “18”, οι προπηλακισμοί μέσα στην αίθουσα από κλακαδόρους του, φανερώνουν το πόσο αφερέγγυος είναι ο ίδιος και το κόμμα του, το μέγεθος του πολιτικού αμοραλισμού της Ν.Δ. και των στελεχών της, αλλά και ότι ο χιώτικος λαός πρέπει να επαγρυπνεί και να είναι έτοιμος να υπερασπιστεί τα δίκια του με κάθε τρόπο.

Τέλος, οι κοκορομαχίες με τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ και τα κοινά έγγραφα μαζί του, καθώς και του νυν δημάρχου για το κολαστήριο στο “18”, δείχνουν με τον πιο χαρακτηριστικό τρόπο την συνευθύνη τους για την κατάντια του τόπου μας, τον κοινό παρονομαστή τους, που είναι οι εντολές Ε.Ε. και ΝΑΤΟ για νησιά φυλακές ανθρώπινων ψυχών».

- Advertisement -

- Advertisement -

Σχόλια