Δήμαρχε, καταλαβαίνεις ότι είσαι δήμαρχος;

ΤΟΥ ΓΙΑΝΝΗ ΣΤΕΒΗ |

Ξεπέρασε κάθε προηγούμενο το παραλήρημα του δημοτικού συμβούλου της δημοτικής αρχής κ. Γιώργου Τσάκου, κατά την συνεδρίαση της Τετάρτης 17 Οκτωβρίου 2018 για το προσφυγικό.

Δεν ήταν μόνον οι ρατσιστικές και ξενοφοβικές κορώνες που εκστόμισε, αλλά αυτή τη φορά υπερβαίνοντας κάθε έννοια στοιχειώδους πολιτικής, κοινωνικής και ανθρώπινης συμπεριφοράς σήκωσε το χέρι του και βιαιοπράγησε μέσα στο δημοτικό συμβούλιο σε βάρος του επικεφαλής της Λαϊκής Συσπείρωσης κ Μάρκου Σκούφαλου.

Ήταν μια πράξη που προκάλεσε αλγεινή εντύπωση σε οποιονδήποτε θέλει να σέβεται στοιχειώδεις κανόνες διαλόγου και έστειλε στο πανελλήνιο για ακόμα μια φορά αρνητικά μηνύματα για τη Χίο.

Ο κ. Τσάκος φαίνεται ότι ανακάλυψε την… δημοσιότητα και νομίζει ότι μπορεί να λέει ό,τι θέλει και να κάνει ό,τι θέλει, φτάνοντας στο σημείο να σηκώνει το χέρι του σε δημοτικό σύμβουλο.

Και καλά αυτός, έτσι κρίνει έτσι συμπεριφέρεται. Ο δήμαρχος Χίου κ. Μανώλης Βουρνούς, αυτόπτης μάρτυρας του επεισοδίου και άνθρωπος με ευγένεια, πώς ανέχεται ο σύμβουλός του, που την προηγούμενη φορά του είπε μισό… απεταξάμην, να ανέχεται τέτοιες συμπεριφορές;

Σχόλια
WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com