Δήμαρχε, συμφωνείτε στο «μαύρο»;

3

Με τον κ. Γιώργο Παπαδόπουλο, αντιδήμαρχο Πρόνοιας και Παιδείας, ουδεμία διάθεση θα είχαμε να ασχοληθούμε αν δεν είχε την αναφερόμενη ιδιότητα και δεν ασκούσε δημόσια εξουσία.

Πριν δύο εβδομάδες είχαμε επικοινωνία μαζί του, με ανταλλαγή μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, εφιστώντας του την προσοχή ότι παραλείπει από την αποστολή των δελτίων Τύπου της αρμοδιότητάς του τον astraparis.gr.

Μας έστειλε μια μασημένη απάντηση, επιχειρώντας να κάνει το άσπρο μαύρο και μας διαβεβαίωσε ότι επ΄ ουδενί είναι κάτι τέτοιο στις προθέσεις του, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Οσον αφορα τα Δελτια Τυπου, ασφαλως και σας κοινοποιουνται.
Ομως, οσον αφορα τα προσωπικα αρθρα- κειμενα μου, αυτα κοινοποιουνται μονο στα Μεσα που εχουν την καλωσυνη να τα δημοσιευουν, μιας και αποτελει δικαιωμα του αρθρογραφου που θα τα στειλει».

Σήμερα, Τρίτη 31 Ιανουαρίου 2017, απέστειλε το κατωτέρω Δελτίο Τύπου, εξαιρώντας και πάλι προκλητικά τον astraparis.gr.

Κύριε δήμαρχε, ο αντιδήμαρχός σας ορίσθηκε στην συγκεκριμένη θέση για να ασκήσει δημόσια εξουσία, η οποία δεν νοείται – παρά μόνον σε ολοκληρωτικά καθεστώτα λογοκρισίας και διώξεων – να κάνει διακρίσεις σε μέσα ενημέρωσης φιλικά και μη, αρεστά και όχι.

Επειδή, λοιπόν, θεωρούμε ότι έχετε μέρος της πολιτικής ευθύνης για τις πράξεις και παραλείψεις του αντιδημάρχου σας, σας καλούμε να πάρετε σαφή θέση αν αποδέχεσθε το «μαύρο στην ενημέρωση», που φαίνεται ότι πρεσβεύει.

papadopoulos g

Σχόλια