Δυναμικό «παρών» στην Nostos Expo 2017

Την προώθηση όλων των μορφών του εναλλακτικού τουρισμού στα νησιά του Βορείου Αιγαίου είχε στόχο η συμμετοχή της Περιφέρειας β. Αιγαίου με δικό της περίπτερο στην έκθεση «Nostos Expo 2017» που πραγματοποιήθηκε στη Ναύπακτο από τις 13 έως τις 16 Οκτωβρίου 2017.

Την περιφέρεια Βορείου Αιγαίου εκπροσώπησαν η εντεταλμένη σύμβουλος Τουρισμού κα Αγγελική Σαραντινού, ο γενικός διευθυντής ανάπτυξης κ. Παναγιώτης Παρασκευάς και το στέλεχος του τμήματος τουρισμού της περιφερειακής ενότητας Χίου κα Ελένη Κωστάλα.

Στο περίπτερο της Περιφέρειας διατίθετο υλικό προβολής των νησιών ως προορισμών, αλλά και των ειδικών μορφών τουρισμού που μπορεί να αναζητήσει ο επισκέπτης. Πραγματοποιήθηκαν ενδιαφέρουσες συναντήσεις στο περίπτερο και οι συμμετέχουσες επιχειρήσεις εναλλακτικού τουρισμού από τα νησιά της Περιφέρειας έλαβαν μέρος στο πλούσιο πρόγραμμα συναντήσεων Β2Β, που είχε καταρτιστεί από τη διοργάνωση.

Η κα Σαραντινού δήλωσε σχετικά: «Η αναλλοίωτη φύση και η αυθεντικότητα των νησιών της Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου τα καθιστούν ιδανικούς προορισμούς εναλλακτικού τουρισμού. Η ανάπτυξη και ενίσχυση των μορφών ειδικού τουρισμού αποτελεί στρατηγικό στόχο για την Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου. Σε αυτό το πλαίσιο, συμμετέχουμε σε ειδικές εκθέσεις τουρισμού και θα είμαστε κοντά στο πλαίσιο της συνεργασίας σε πρωτοβουλίες και δράσεις που αναδεικνύουν τα μοναδικά χαρακτηριστικά των νησιών μας και ταυτόχρονα προωθούν τη διασύνδεση του τουρισμού με τον πρωτογενή και δευτερογενή τομέα».

- Advertisement -

- Advertisement -

Σχόλια