Δίνει θέσεις, ζητά προτάσεις ο Κάρμαντζης από Τριαντάφυλλο, Καραβασίλη, Σκούφαλο

Άνοιγμα προς τις τρεις παρατάξεις που έμειναν εκτός του δεύτερου γύρου των δημοτικών εκλογών για τον δήμο Χίου επιχειρεί ο κ. Σταμάτης Κάρμαντζης.

Σε σημερινή, Τετάρτη 11 Οκτωβρίου 2023, ανακοίνωσή του καλεί τις παρατάξεις Συμμαχία Αξιών, Χίος Μπροστά και Λαϊκή Συσπείρωση να καταθέσουν προτάσεις, χρονοδιάγραμμα και πρόσωπα για την την υλοποίηση προγράμματος προς όφελος της Χίου, όπως σημειώνει.

Βέβαια, η κίνηση αυτή μάλλον επικοινωνιακού παρά ουσιαστικού χαρακτήρα είναι αφού ήδη τόσο ο κ. Κώστας Τριαντάφυλλος, όσο και ο κ. Γιάννης Καραβασίλης με τις χθεσινές ανακοινώσεις τους ουσιαστικά βρίσκονται απέναντι στον κ. Κάρμαντζη.

Επίσης, η ΛΑΣ έχει καταστήσει σαφή την θέση της με λευκό ή άκυρο στον δεύτερο γύρο.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση της Σύμπραξης Δημιουργίας έχει ως εξής:

Ο χιώτικος λαός αποφάσισε στις πρόσφατες δημοτικές εκλογές ότι χρειάζεται μια σοβαρή διοίκηση στον δήμο Χίου, η οποία θα συνθέσει τις απόψεις και τις προτάσεις που κατατέθηκαν από τις παρατάξεις στην προεκλογική περίοδο.

Όλοι εμείς εκπροσωπούμε τον χιώτικο λαό και έχουμε αυτή την υποχρέωση και την ευθύνη. Στο πλαίσιο αυτό δεσμεύομαι να συζητήσω με τις παρατάξεις που δεν πέρασαν στην δεύτερη εκλογική αναμέτρηση με όποιο τρόπο υποδείξουν, τις προτάσεις τους και τρόπο υλοποίησής τους με συγκεκριμένο χρονοδιάγραμμα και την συμμετοχή των προσώπων εκείνων που θα διασφαλίσουν την απρόσκοπτη πραγματοποίησή τους προς όφελος της Χίου και των δημοτών.

Το εκλογικό σώμα πρέπει να αποφασίσει ελεύθερα και χωρίς συγκεκριμένες κατευθύνσεις, έχοντας σαφή θέση και γνώση για τα σοβαρά θέματα που αφορούν τον δήμο Χίου και την πρόοδό του.