Δύο κρούσματα κορονοϊού, σε νεαρή Χιώτισσα και σε πρόσφυγα στην ΒΙΑΛ

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ 20:26

Δύο θετικά κρούσματα κορονοϊού ένα σε νεαρό άνδρα στην ΒΙΑΛ και το δεύτερο σε νεαρή Χιώτισσα εντοπίσθηκαν σήμερα, Τετάρτη 12 Αυγούστου 2020.

Η προηγούμενη ανάρτησή μας για μια νεαρή γυναίκα πρόσφυγα στην ΒΙΑΛ δεν ισχύει, πέσαμε δυστυχώς «θύματα» λανθασμένης πληροφόρησης, την οποία φαίνεται ότι δεν μπορούμε να αποφύγουμε από την στιγμή που οι υγειονομικές αρχές της Χίου δεν παρέχουν επίσημη ενημέρωση προς τον Τύπο. Σε κάθε περίπτωση ζητάμε συγγνώμη από τους αναγνώστες μας και αναλαμβάνουμε το μερίδιο ευθύνης που μας αναλογεί για την λανθασμένη ενημέρωσή τους.

Από τις πληροφορίες που έχουμε συγκεντρώσει, στην ΒΙΑΛ, μετά τον εντοπισμό του κρούσματος έχουν τεθεί σε απομόνωση μέσα σε μία σκηνή περίπου οι 25 συγκάτοικοι του πρόσφυγα, εν αναμονή του αποτελέσματος από το δεύτερο δείγμα που ελήφθη από τον άνδρα, ο οποίος έχει μεταφερθεί στο νοσοκομείο Χίου.

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ 18:33

Με την ένδειξη ασθενώς θετική εντοπίσθηκε νέο κρούσμα κορονοϊού σε νεαρή γυναίκα πρόσφυγα από την ΒΙΑΛ, σήμερα Τετάρτη 12 Αυγούστου 2020.

Η γυναίκα που παρουσίασε κάποια συμπτώματα μεταφέρθηκε από το κέντρο υποδοχής και ταυτοποίησης της ΒΙΑΛ στο νοσοκομείο Χίου, προκειμένου να ακολουθηθεί η προβλεπόμενη διαδικασία του δεύτερου δείγματος, είτε για να επαληθευθεί το αρχικό ασθενώς θετικό αποτέλεσμα, είτε να προκύψει αρνητικό.

- Advertisement -

- Advertisement -

Σχόλια