Δωρίζουν και πάλι τα μαλλιά τους, δωρίζουν δύναμη και ελπίδα
Κόβουν τα μαλλιά τους και τα δωρίζουν για να κατασκευαστούν περούκες για τους καρκινοπαθείς οι συμπολίτες μας στα πλαίσια της εκστρατείας που επαναλαμβάνεται και φέτος στο νησί μας με πρωτοβουλία της Διεύθυνσης Κοινωνικής Προστασίας, Παιδείας και Πολιτισμού, του Κέντρου Κοινότητας και του Κοινωνικού Φαρμακείου του Δήμου Χίου σε συνεργασία με τον Σύλλογο Καρκινοπαθών Χίου.
Η συγκεκριμένη δράση θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 25 Οκτωβρίου 2022, στην κεντρική πλατεία- πλατεία Νικολάου Πλαστήρα και για την πραγματοποίηση της ζητείται η συμβολή των κομμωτηρίων της Χίου.
Τα κομμωτήρια που επιθυμούν να μετέχουν στην δράση παρακαλούνται να εκδηλώσουν συμμετοχή μέχρι τις 20/10 καλώντας στα τηλέφωνα 22713-50057, κ. Αγγελική Ντανάκα, Επισκέπτρια Υγείας Κέντρου Κοινότητας Δήμου Χίου και 2271351751, κ. Ελισσάβετ Περράκη, Βοηθός/Συντονίστρια Κοινωνικού Φαρμακείου Δήμου Χίου.