Δόθηκαν τα έπαθλα στα Καραβάκια

Παραδόθηκαν τα έπαθλα που συνοδεύουν το έθιμο των «Πρωτοχρονιάτικων Καραβακιών» προς τα πληρώματά τους. Το μεσημέρι της Παρασκευής 7 Ιανουαρίου 2022 η Πρόεδρος του Μορφωτικού Συνδέσμου, Βιβλιοθήκη «Ο Φάρος» Βαρβασίου κ. Γεωργία Χούλη από κοινού με την κ. Καίτη Χούλη και την κ. Ερατώ Μπουλαζέρη βρέθηκαν στο Δήμο προκειμένου να παραδώσουν τους επαίνους και τα χρηματικά βραβεία προς τις αντιπροσωπείες από τις ενορίες και τις γειτονιές που συμμετείχαν και στήριξαν το έθιμο και φέτος.

Ο Δήμαρχος Χίου κ. Σταμάτης Κάρμαντζης ευχαρίστησε ακόμα μία φορά το Φάρο για τις εξαιρετικές του προσπάθειες και τη θέρμη με την οποία έχει περιβάλει το έθιμο εδώ και δύο χρόνια, τονίζοντας ότι ο Δήμος δεν θα πάψει να στέκεται αρωγός και συμπαραστάτης του σημαντικού αυτού εθίμου για τον τόπο μας.

Παράλληλα, ευχαρίστησε και όλους όσοι συνέδραμαν για το σκοπό αυτό και ειδικότερα την Τράπεζα Eurobank και το Ίδρυμα «Μαρία Τσάκος» που στήριξαν οικονομικά το θεσμό. Παρόντες και ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Παύλος Καλογεράκης και εκ μέρους της Eurobank ο κ. Αντώνιος Μουτάφης. Τέλος, αξίζει να αναφερθεί ότι συμμετείχαν οι ενορίες-γειτονιές από το Κάστρο, την Αγία Παρασκευή, την Ερειθιανή και τις Καρυές

- Advertisement -

- Advertisement -

Σχόλια