Δροσερό γιαουρτογλυκό με ανανά και ξηρούς καρπούς

Με τη θερμοκρασία να ανεβαίνει, βρισκόμαστε σε αναζήτηση δροσιστικών εδεσμάτων. Κι αν δροσίζει και γλυκαίνει παράλληλα τότε ακόμη καλύτερα. Εύκολο στην παρασκευή του, αγαπημένο γλυκό ψυγείου για μικρούς και μεγάλους, μπορείτε να το παραλλάσετε ανάλογα με το φρούτο που σας αρέσει.

Υλικά

2 κεσεδάκια γιαούρτι στραγγιστό

1 κρέμα γάλακτος 20% λιπαρά (200 ml συσκευασία)

1 κομπόστα ανανά

2 κ.σ. ζάχαρη άχνη

Εκτέλεση

Χτυπάμε σ’ ένα μπολ το γιαούρτι, τη ζάχαρη άχνη και την κρέμα γάλακτος. Όταν το μείγμα γίνει μια παχύρευστη κρέμα, προσθέτουμε τον ανανά σε κομματάκια, τους ξηρούς καρπούς και ανακατεύουμε. Μοιράζουμε το μείγμα σε μπολάκια και τα βάζουμε για λίγη ώρα στο ψυγείο.

Σχόλια