Δύο συλλήψεις σε Πειραιά και Χίο για κατοχή χασίς και κοκαΐνης

Δύο άτομα συνελήφθησαν, μία 35χρονη στον Πειραιά το βράδυ της Πέμπτης 27 Μαρτίου και ένας 30χρονος στη Χίο, το πρωί της Παρασκευής 28 Μαρτίου 2019, για κατοχή ναρκωτικών.

Συγκεκριμένα, μέσα στο πλοίο «Διαγόρας», που εκτελούσε το δρομολόγιο Πειραιάς – Χίος συνελήφθη η 35χρονη αλλοδαπή από στελέχη της περιφερειακής ομάδας δίωξης ναρκωτικών του τομέα ασφάλειας – ανάκρισης του λιμεναρχείου Πειραιά, για κατοχή ναρκωτικών ουσιών.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του Λ.Σ., η 35χρονη κατά τη διάρκεια ελέγχου, κατόπιν ένδειξης αστυνομικού σκύλου ανίχνευσης ναρκωτικών ουσιών, βρέθηκε να μεταφέρει επιμελώς κρυμμένα εντός σακιδίου πλάτης, τα κάτωθι:

– Μία πλαστική συσκευασία περιέχουσα ακατέργαστη ινδική κάνναβη μικτού βάρους 1026 γραμμαρίων.

– Μία πλαστική συσκευασία περιέχουσα ινδική κάνναβη μικτού βάρους 1016 γραμμαρίων.

– Μία πλαστική συσκευασία περιέχουσα κοκαΐνη μικτού βάρους 19,5 γραμμαρίων.

Η συλληφθείσα υπέδειξε έναν 30χρονο αλλοδαπό, ως το άτομο που της παρέδωσε το σακίδιο με τις ναρκωτικές ουσίες και ο οποίος επιβιβάστηκε σε Ε/Γ – Ο/Γ πλοίο με προορισμό Χίο – Μυτιλήνη.

Ο 30χρονος συνελήφθη κατά τον κατάπλου του Διαγόρα στο λιμάνι των Μεστών, το πρωί της Παρασκευής, από στελέχη του γραφείου ασφάλειας του λιμεναρχείου Χίου, κατόπιν ένδειξης αστυνομικού σκύλου ανίχνευσης ναρκωτικών ουσιών. Μέσα στο πορτοφόλι του 30χρονου βρέθηκε μία πλαστική συσκευασία με ακατέργαστη κάνναβη μικτού βάρους ενός γραμμαρίου.

- Advertisement -

- Advertisement -

Σχόλια