Έχει περιέλθει σε ταραχή και το δείχνει

Σε μέγιστη πολιτική ταραχή φαίνεται ότι έχει περιέλθει ο αντιπεριφερειάρχης Χίου και υποψήφιος δήμαρχος στις προσεχείς εκλογές κ. Σταμάτης Κάρμαντζης, διαπιστώνοντας καθημερινά ότι το αφήγημά του φθείρει και συρρικνώνεται σε κάποιες φράσεις κλισέ και άνευ ουσιαστικού πολιτικού περιεχομένου, όπως «πάμε δυνατά… », «για τους ανθρώπους μας», «για τη Χίο μας», συνοδευόμενες – για να δώσει έμφαση – από πλήθος θαυμαστικών.

Σαράντα ημέρες πριν τις εκλογές και βλέποντας ότι δεν έχει κάτι ουσιαστικό να παρουσιάσει ως δικό του έργο στην σχεδόν πενταετή θητεία του ως αντιπεριφερειάρχης, προκειμένου να ενισχύσει το αφήγημά του και να πείσει τους πολίτες να τον ψηφίσουν, επιχειρεί να καρπωθεί γενικά το έργο της περιφέρειας Βορείου Αιγαίου και να το παρουσιάσει ως δικής του έμπνευσης, καθοδήγησης και υλοποίησης.

Μάλιστα, φτάνει στο σημείο να βάζει μέσα στο πρώτο προεκλογικό του σποτ ακόμα και έργο του υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης, το πολύπαθο και αμαρτωλό φράγμα Κόρης Γεφύρι, ενώ πριν τρεις εβδομάδες ο αρμόδιος υπουργός κ. Σταύρος Αραχωβίτης τον άδειασε κυριολεκτικά, διαψεύδοντας δηλώσεις του περί συμφωνίας με το Υπουργείο και υλοποίησης παρεμβάσεων στην κατεύθυνση ολοκλήρωσης του έργου.

Αυτό και άλλα σημεία του αποκαλυπτικού και πλήρως στοιχειοθετημένου ρεπορτάζ του astraparis.gr, υπό τον τίτλο «Με ξένα κόλλυβα μνημονεύεται ο Κάρμαντζης», φαίνεται ότι τον ενόχλησαν σφόδρα, λογικό άλλωστε αφού πλήττουν καίρια το πενιχρό αφήγημά του κι έτσι μετά τα μεσάνυχτα της Παρασκευής 12 Απριλίου 2019, εννέα και πλέον ώρες μετά την δημοσίευση, άρχισε να σχολιάζει κάτω από την ανάρτηση του θέματος στην σελίδα του Αστραπάρη στο Facebook, λέγοντας ότι «τον λόγο τον έχει πλέον η δικαιοσύνη!».

Είναι δε τόση η ταραχή του, που ξεκίνησε να σχολιάζει ώρα 00:25 του Σαββάτου, 13 Απριλίου 2019 και μετά από επτά τροποποιήσεις ολοκλήρωσε το σχόλιο ώρα 00:51, προσθέτοντας κάθε φορά και κάτι, αλλά επί της ουσίας μηδέν (δημοσιεύεται κατωτέρω το σχόλιο με τις διαδοχικές τροποποιήσεις του).

Επί της ουσίας, τα όσα καταμαρτυρεί και αποδίδει ο κ. Κάρμαντζης στον διευθυντή του astraparis.gr κ. Γιάννη Στεβή, περί «σκοπούμενης παραπληροφόρησης» (sic βαρύγδουπο), «ψέμα», «συκοφαντία», «λάσπη», «αναλήθειες», «εμπάθεια», ούτε κατ  ελάχιστον τον ακουμπούν, το αποδεικνύει η επί 45 χρόνια διαδρομή του στην δημοσιογραφία.

Δικαίωμα του κ. Κάρμαντζη και ευπρόσδεκτη η προσφυγή του στην δικαιοσύνη, όπου και θα κληθεί ο ίδιος να δώσει περιεχόμενο στα όσα με περισσή ευκολία μας προσάπτει.

Μέχρι τότε να γνωρίζει καλά ο ίδιος και κάθε επίδοξος μιμητής του ότι ούτε τρομάζουμε, ούτε φοβόμαστε, ούτε υποστέλλουμε την πολιτική κριτική μας, για τα έργα και τις ημέρες του.

Όσο για την… σημαία του, αυτό περί της παραίτησής του από βουλευτής για την θέση του αντιπεριφερειάρχη, θα επανέλθουμε γιατί πολύ έχει κουράσει τους Χιώτες και τις Χιώτισσες το ρεφραίν του.

- Advertisement -

- Advertisement -

Σχόλια