Έφυγαν τα πρώτα κιβώτια για τους πυρόπληκτους

Από την Τετάρτη 11 Αυγούστου 2021 απεστάλησαν, τα πρώτα κιβώτια βοήθειας στους πυρόπληκτους από τον Δήμο Χίου στην κεντρική αποθήκη του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού καθώς και στο Δημαρχείο Αχαρνών, με τους οποίους είναι σε συνεννόηση το τμήμα Πρόνοιας.

“Ο Δήμαρχος Χίου κ. Σταμάτης Κάρμαντζης και ο αρμόδιος αντιδήμαρχος κ. Γεώργιος Πατεριμός, ευχαριστούν, πρωτίστως, όλους εκείνους που ανταποκρίθηκαν με θέρμη στο κάλεσμα του Δήμου, διότι, χωρίς τη συνεισφορά τους, η συλλογή των απαραίτητων ειδών θα καθίστατο αδύνατη. Ιδιαίτερες ευχαριστίες στα ΕΛΤΑ, τη μεταφορική Μαρνέρης και την εταιρεία ACS που μεταφέρουν αφιλοκερδώς τα αγαθά στην Αττική.

Επιπλέον, απευθύνει ευχαριστίες στους Δήμους Ψαρών και Οινουσσών που συνέλεξαν είδη πρώτης ανάγκης και τα έστειλαν στη Χίο, στις δημοτικές ενότητες του νησιού, σε χιακούς συλλόγους και φορείς οι οποίοι, επίσης στήριξαν με ανάλογο τρόπο τους πυρόπληκτους, καθώς και στους αντιδημάρχους Παναγιώτη Αναγνώστου και Γεώργιο Μπελέγρη για τα φορτηγά που διέθεσαν στο τμήμα Πρόνοιας, διευκολύνοντας στη μεταφορά των κιβωτίων” , αναφέρει σχετική ανακοίνωση του Δήμου Χίου.

- Advertisement -

- Advertisement -

Σχόλια