Εγγύηση για την ενότητα της ΝΔ η μαζική συμμετοχή στις εσωκομματικές εκλογές

Την πεποίθησή του ότι «η Νέα Δημοκρατία βγαίνει πολύ πιο δυνατή από την εσωκομματική διαδικασία», εκφράζει με δήλωσή του ο βουλευτής Χίου της Νέας Δημοκρατίας κ. Νότης Μηταράκης, σχολιάζοντας τα αποτελέσματα του πρώτου γύρου των εσωκομματικών εκλογών.

Ο κ. Μηταράκης, ο οποίος – σημειώνουμε – ανήκει στους «χαμένους» της εκλογικής διαδικασίας, αφού είχε ταχθεί από τους πρώτους και αναφανδόν υπέρ του κ. Απόστολου Τζιτζικώστα, που κατέλαβε την τρίτη θέση, τονίζει ότι «η μαζική συμμετοχή των νεοδημοκρατών όχι μόνο διαψεύδει τις Κασσάνδρες που μιλούσαν για τον κίνδυνο διάσπασης του κόμματος, αλλά αποτελεί ταυτόχρονα και την αδιαμφισβήτητη εγγύηση για την  ενότητα της παράταξής μας».

Αφού ευχαριστεί όσους συμμετείχαν στην εσωκομματική εκλογική διαδικασία, καταλήγει τονίζοντας ότι «μετά τις 10 Ιανουαρίου, η Νέα Δημοκρατία θα είναι ακόμα πιο δυνατή. Και σε αυτήν την κρίσιμη για τον τόπο συγκυρία, θα ασκήσει ακόμα πιο έντονη και αποτελεσματική αντιπολίτευση στην επικίνδυνη κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ».