Εγκαταστάθηκαν Κάρμαντζης και Μπουγδάνος σε δημαρχείο και αντιπεριφέρεια

Με συνοπτικές διαδικασίες, με χαλαρή διάθεση και σε άνετο κλίμα – ήρθα να επισκεφθώ τον δήμαρχο, είπε ευδιάθετος ο κ. Μανώλης Βουρνούς – έγινε στις 11 το πρωί της Δευτέρας 2 Σεπτεμβρίου 2019, η εγκατάσταση στο δημαρχείο Χίου του νέου δημάρχου κ. Σταμάτη Κάρμαντζη.

Πέραν των κλασικών φιλοφρονήσεων και ευχών για καλή επιτυχία στο έργο του, που ευχήθηκε ο κ. Βουρνούς στον νέο δήμαρχο, ο κ. Κάρμαντζης τόνισε ότι έχει πλήρη συναίσθηση του ρόλου και των ευθυνών του και απηύθυνε πρόσκληση για σύγκλιση και από κοινού πορεία, ώστε να λυθούν τα κοινά πολλά και μεγάλα προβλήματα της Χίου.

Αντιθέτως, στην απέναντι πλευρά – στο κτίριο της περιφερειακής ενότητας Χίου – όπου είχε προηγηθεί μία ώρα νωρίτερα η εγκατάσταση του νέου αντιπεριφερειάρχη Χίου κ. Παντελή Μπουγδάνου, περίσσευαν η τυπικότητα και οι μακρόσυρτες ομιλίες.

Εκτός του κ. Μπουγδάνου, στον οποίο παρέδωσε ο κ. Κάρμαντζης, παρόντες ήταν ο αντιπεριφερειάρχης υγείας και πρόνοιας κ. Παντελής Βρουλής και ο αντιπεριφερειάρχης τουρισμού κ. Νίκος Νύκτας.

- Advertisement -

- Advertisement -

Σχόλια