ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
0

Εκ νέου υποψήφιος στο Επιμελητήριο ο Γιώργος Γεωργούλης

Εκ νέου υποψήφιος στο Επιμελητήριο ο Γιώργος Γεωργούλης

Στις 16 και 17 Δεκεμβρίου θα διενεργηθούν οι εκλογές στο Επιμελητήριο Χίου για την ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου. Με ανακοίνωση που εξέδωσε ο νυν πρεόεδρος κ. Γιώργος Γεωργούλης γνωστοποιεί πως θα είναι ξανά υποψήφιος και καλεί όλο τον επιχειρηματικό κόσμο της Χίου να βρεθεί κοντά στο Επιμελητήριο προασπίζοντας τα συμφέροντα του.
Αναλυτικά η ανακοίνωση έχει ως εξής:
“Σε μία ιδιαίτερα κρίσιμη για την τοπική επιχειρηματική κοινότητα χρονική στιγμή κατά την οποία όλοι έχουμε δοκιμασθεί από λανθασμένες πολιτικές –συχνά εχθρικές προς το επιχειρείν- , το Επιμελητήριο οφείλει να καταστεί με τη δημιουργική συμβολή όλων ακόμη πιο διεκδικητικό , πιο δυναμικό και προπάντων πιο αποτελεσματικό.
Είναι –πιστεύω- περιττό να τονίσω ότι ενωμένοι ακουγόμαστε καλύτερα και καθαρότερα και η από κοινού και συντονισμένη διεκδίκηση αιτημάτων του τοπικού επιχειρηματικού ιστού χωρίς κομματικά ή άλλα «φίλτρα» είναι η πλέον ενδεδειγμένη σήμερα οδός που έχει ανάγκη ο τόπος .
Δηλώνοντας ότι θα συμμετάσχω στις επικείμενες Επιμελητηριακές εκλογές , καλώ τους επιχειρηματίες του νησιού να συσπειρωθούμε όλοι σε μια κοινή προσπάθεια, καθώς δεν περισσεύει κανείς σε αυτό τον αγώνα, αφού εξάλλου τα προβλήματα είναι κοινά και οι λύσεις είναι αυτές που πρέπει να αναζητηθούν μέσα από τη διαδικασία της σύνθεσης των απόψεων και να επιβληθούν στην Κεντρική Εξουσία” .

Μοιραστείτε το:
  • rss