Έκαναν την αμμουδιά καμβά και αποτύπωσαν τις ομορφιές της Χίου

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε στον Καρφά ο 7ος Διαγωνισμός Γλυπτικής στην άμμο. O Διαγωνισμός είχε τη θεματική «Κάνω την αμμουδιά καμβά και αποτυπώνω τις ομορφιές της Χίου» και ξεκίνησε στις 9.30 το πρωί ενώ συμμετείχαν σε αυτό δώδεκα ομάδες . Μέχρι τις 13.00 το μεσημέρι ολοκληρώθηκαν τα έργα των ομάδων .

Η 3μελής κριτική επιτροπή είχε δύσκολο έργο καθώς όλα τα έργα είχαν αισθητική, ήταν γεμάτα με μεράκι και καλλιτεχνική έκφραση και ήταν εντός θέματος.  Δικαίωμα ψήφου είχαν και οι διαγωνιζόμενοι, δίνοντας ένα ψήφο στο έργο που τους άρεσε πιο πολύ.

Τα αποτελέσματα του Διαγωνισμού είναι :

1η θέση για την ομάδα “Θεατροαμμοποιοί” με το έργο «Ανεμόμυλος»

2η θέση για την ομάδα “Spaghetti Mafia” με το έργο «Κάστρο της Χίου».

3η θέση για τις ομάδες “Sand Panda” με το έργο «Μαστιχόνδεντρο», “Τα καβουράκια” με το έργο «Υποβρύχιο Μαστίχας» και “Τα μικράκια” με το έργο «Πηγάδι στον Κάμπο της Χίου»

Ο Μ.Ε.Ο.Θ ευχαριστεί την κριτική επιτροπή τις κυρίες Κλεοπάτρα Κουτσουράδη, Σέβη Βίγκα και Βασιλεία Βερβεράκη για την πολύτιμη βοήθεια τους στο διαγωνισμό.

Ευχαριστεί τους Χορηγούς Mastiha shop και Κάμπος Χίου καθώς και τους Δωροθέτες  βιβλιοπωλείο My book, το κατάστημα αθλητικών ειδών Fair Play και το εργαστήριο κοσμημάτων Technotropies by Vasileia Ververaki.

Τέλος ευχαριστεί όλους τους συμμετέχοντες και συμμετέχουσες για τη όμορφη συμμετοχή τους και δίνουμε ραντεβού στον επόμενο, 8ο  Διαγωνισμό Γλυπτικής στην άμμο!