Εκδηλώσεις από το Μικρό Βιβλιοπωλείο “ΠΕΤΡΑ ΨΑΛΙΔΙ ΧΑΡΤΙ” στην Καλλιμασιά

Στην Εβδομάδα Μικρών βιβλιοπωλείων που διοργανώνει το LITTLE BOOKSTORES συμμετέχει το Βιβλιοπωλείο “Πέτρα Ψαλίδι Χαρτί” στην Καλλιμασιά, μαζί με άλλα 99 βιβλιοπωλεία από όλη την Ελλάδα.

Τι είναι η Εβδομάδα Μικρών Βιβλιοπωλείων;

Η Εβδομάδα Μικρών Βιβλιοπωλείων είναι μια ανοιχτή ανοιξιάτικη γιορτή στα Μικρά Βιβλιοπωλεία της κάθε γειτονιάς. Μια γιορτή αφιερωμένη στο βιβλίο και τη φιλαναγνωσία στους χώρους που δεν σταματούν να μας εμπνέουν, να μας ενώνουν και να μεταδίδουν την αγάπη για τα βιβλία.

Γιατί στα Μικρά Βιβλιοπωλεία;

Τα μικρά βιβλιοπωλεία είναι αναπόσπαστο κομμάτι του πολιτισμού και των κοινοτήτων μας. Είναι το μέρος όπου οι συγγραφείς μπορούν να συνδεθούν με τους αναγνώστες και τις αναγνώστριες, όπου ανακαλύπτουμε νέους, άγνωστους κόσμους, όπου τα παιδιά γοητεύονται από τη συγκίνηση της ανάγνωσης που μπορεί να διαρκέσει μια ζωή. Τα μικρά βιβλιοπωλεία της γειτονιάς μας είναι το ζεστό σκηνικό των αναζητήσεων όσων ψάχνονται και όσων θέλουν να συνεχίσουν να μαθαίνουν.

Το πρόγραμμα των εκδηλώσεων στο ΠΕΤΡΑ ΨΑΛΙΔΙ ΧΑΡΤΙ:

22-27 Μαΐου Έκθεση βιβλίου με θέμα το περιβάλλον

23 Μαΐου, ΩΡΑ: 19.30 Στα απόνερα των γονέων Ο συγγραφέας Γιάννης Μακριδάκης με αφορμή το βιβλίο του “Τα απόνερα της Σοφίας” συζητά με γονείς και παιδιά για τον ρόλο των γονιών στην επιλογή επαγγέλματος για το παιδί.

24 Μαΐου, ΩΡΑ: 19.30 Στη χώρα της φαντασίας

Η συγγραφέας και εικονογράφος Λίλα Κίσσα Φραγκομίχαλου μας ταξιδεύει στο κόσμο του φανταστικού μέσα από το νέο εικονογραφημένο μυθιστόρημα που συνυπογράφει με την Αρτεμις Τούλη, “ΑΙΘΑΛΕΙΑ Μεταξύ θεών και ανθρώπων”.

25 Μαΐου, ΩΡΑ: 18.00 Παραμύθια με χρώμα

Διαβάζουμε ένα αγαπημένο μας παραμύθι και το ζωντανεύουμε με τα χρώματα μας.Δηλώσεις συμμετοχής στα τηλ. 2271052532, 6934428493 και 6932308445

26 Μαΐου, ΩΡΑ: 20.00 Ποιήματα που τραγουδάμε Κατά τη διάρκεια της βραδιάς ο Γιώργος Τσιβής παίζει και τραγουδά, τραγούδια που αγαπήσαμε, από μελοποιημένους στίχους Ελλήνων ποιητών και ποιητριών.

Την εβδομάδα από 22-27 Μαΐου τα μικρά βιβλιοπωλεία ολόκληρης της Ελλάδας ενώνονται και μέσα από ξεχωριστές εκδηλώσεις συμμετέχουν στην πιο μεγάλη ανοιξιάτικη γιορτή που έγινε ποτέ!

Ελάτε μαζί μας να γιορτάσουμε #miavdomadastamikra και να γίνουμε μια μεγάλη παρέα! Και όλα αυτά στους χώρους που αγαπάμε περισσότερο: τα μικρά βιβλιοπωλεία!