Εκδήλωση εν όψει εκλογών από την Ανταρσία στο Αιγαίο – Αντικαπιταλιστική Αριστερά

Εκδήλωση συζήτηση για ανατρεπτική – ριζοσπαστική παρέμβαση στις αυτοδιοικητικές εκλογές διοργανώνει η Ανταρσία στο Αιγαίο – Αντικαπιταλιστική Αριστερά, το προσεχές Σάββατο 16 Φεβρουαρίου 2019, στις 7 το απόγευμα, στη Χίο, στον κοινωνικό χώρο Αντίβαρο (Καλοπλύτου 44).

Ομιλητής στην εκδήλωση θα είναι ο περιφερειακός σύμβουλος της Ανταρσία στο Αιγαίο – Αντικαπιταλιστική Αριστερά κ. Αριστείδης Σγατζός.

Στόχος του συνδυασμού, όπως αναφέρει στην ανακοίνωσή του, είναι να εκπροσωπηθεί ξανά στο περιφερειακό συμβούλιο και να ενισχυθεί σε ποσοστά και ψήφους.

«Η Ανταρσία στο Αιγαίο – Αντικαπιταλιστική Αριστερά απευθύνεται στα κινήματα των εργαζομένων, των φτωχομεσαίων αγροτών και αυτοαπασχολούμενων, της νεολαίας, της αλληλεγγύης στους πρόσφυγες – μετανάστες/ τριες, της αντιφασιστικής – αντιρατσιστικής – αντισεξιστικής πάλης.

Απευθύνεται στους αγωνιστές της αριστεράς και του αναρχικού – αντιεξουσιαστικού χώρου, σε κάθε άνεργο, εργαζόμενο, φτωχομεσαίο επαγγελματία, επιστήμονα και αγρότη, σε όλους όσους δεν βολεύονται από την μίζερη ζωή που υπόσχεται ο υπαρκτός καπιταλισμός της εποχής μας και δεν αρκούνται στις ίδιες συνταγές ήττας της παραδοσιακής αριστεράς.

Σας καλούμε να συζητήσουμε συναγωνιστικά με ποια τακτική και ποιο πρόγραμμα μπορούμε να παρέμβουμε μπροστά στις περιφερειακές εκλογές. Και να διαμορφώσουμε μαζί το ανατρεπτικό ψηφοδέλτιο που θα εκφράσει τις δυνάμεις της ριζοσπαστικής, αντικαπιταλιστικής και αντισυνδιαχειριστικής αριστεράς, τις δυνάμεις του αναρχικού και αντιεξουσιαστικού χώρου», τονίζεται στην ανακοίνωση.

- Advertisement -

- Advertisement -

Σχόλια