Εκδήλωση μνήμης των απολεσθέντων ναυτικών πολεμικής περιόδου 1939 – 1945

Η περιφερειακή ενότητα Χίου διοργανώνει εκδήλωση για την ημέρα μνήμης των απολεσθέντων ναυτικών Ε.Ν. πολεμικής περιόδου 1939 – 1945 το Σάββατο, 28 Αυγούστου 2021 και ώρα 7.30 μ.μ., στον αύλειο χώρο του ναυτικού μουσείου Χίου.

Η εκδήλωση πραγματοποιείται σε συνδιοργάνωση με την Ένωση Βρονταδουσίων Αττικής, το Ναυτικό Μουσείο Χίου, τον Παγχιακό Εκπολιστικό Σύλλογο Αξιωματικών Εμπορικού Ναυτικού, την Παγχιακή Ένωση Συνταξιούχων ΝΑΤ Χίου και σε συνεργασία με το Σωματείο Συνταξιούχων ΝΑΤ «Ο Βροντάδος», τον Σύλλογο Συνταξιούχων ΝΑΤ Συκιάδας, τον Σύλλογο Συνταξιούχων ΝΑΤ Θυμιανών «Ο Άγιος Ευστράτιος», καθώς και εκπρόσωπους συνταξιούχων ναυτικών Λαγκάδας.

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει επιμνημόσυνη δέηση, προεξάρχοντος του μητροπολίτη Χίου κ. Μάρκου, κατάθεση στεφάνων στο μνημείο Χίων απολεσθέντων ναυτικών 1939 – 1945, προσκλητήριο απολεσθέντων ναυτικών της προαναφερόμενης περιόδου, επίκαιρη ομιλία και προβολή αποσπάσματος από επιστημονική ημερίδα.

Η συμμετοχή στην εκδήλωση θα γίνεται κατόπιν αποστολής προσωπικής πρόσκλησης, σύμφωνα με τις ισχύουσες υγειονομικές διατάξεις για τον περιορισμό της περαιτέρω διασποράς του κορονοϊού – COVID – 19 και υπό την αυστηρή τήρηση των υγειονομικών διατάξεων.

- Advertisement -

- Advertisement -

Σχόλια