Εκτεθειμένη η δημοτική αρχή για τα τσιμέντα στην διαδρομή των μαστόρων της πέτρας

Επιβεβαιώθηκαν πλήρως όλες οι καταγγελίες για τις εκτός των προβλέψεων της μελέτης παρεμβάσεις στην διαδρομή των μαστόρων της πέτρας, στην περιοχή των Θυμιανών, με πρόσφατη και δεύτερη την παρέμβαση του αντιδημάρχου Αγίου Μηνά κ. Παναγιώτη Μανδάλα.

Σύμφωνα με τις καταγγελίες, ο κ. Μανδάλας έστρωσε με 3Α τμήμα της διαδρομής, που ήταν χωματόδρομος και μάλιστα έμπροσθεν ακινήτου της ιδιοκτησίας του. Περαιτέρω δε ένα ακόμα τμήμα της ίδιας διαδρομής στην ίδια περιοχή τσιμεντοστρώθηκε.

Το θέμα ετέθη στην συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου, την Παρασκευή 26 Ιουνίου 2020, από τον επικεφαλής της Πρωτοβουλίας για τη Χίο κ. Μανώλη Βουρνού, καθώς και τον δημοτικό σύμβουλο της Συμμαχίας Αξιών κ. Κυριάκο Φρεζούλη, ο οποίος και είχε αποκαλύψει την παρέμβαση του αντιδημάρχου.

Ο κ. Μανδάλας ομολόγησε στο δημοτικό συμβούλιο ότι όντως έστρωσε με 3Α το επίμαχο τμήμα, ισχυρίσθηκε ότι πρόκειται για χωματόδρομο, κάτι – άλλωστε – που ουδείς αρνείται και ότι αυτό το έκανε για να βελτιώσει την βατότητα του δρόμου, ο οποίος εκτός από τον ίδιο εξυπηρετεί και άλλους.

Ουδεμία απάντηση έδωσε αν η συγκεκριμένη παρέμβαση ήταν εν γνώσει της τεχνικής υπηρεσίας, όπως είχε ρωτήσει ο κ. Βουρνούς. Σε επίμονες δε ερωτήσεις παραδέχθηκε εμμέσως ότι χρησιμοποιήθηκαν τα μηχανήματα του δήμου, λέγοντας ότι «την αγροτική οδοποιία την φτιάχνουμε με μηχανήματα του δήμου»!

- Advertisement -

- Advertisement -

Σχόλια