Η έκθεση Γιαλούρη στην Βολισσό, για κατοίκους της Αμανής και επισκέπτες

Σε μια λιτή και όμορφη εκδήλωση, κάτω από τις τελευταίες ακτίνες του ήλιου, οι Βολισσιανοί έδωσαν το «παρών», νωρίς το βράδυ της Κυριακής, 9 Αυγούστου 2015, στα εγκαίνια της έκθεσης χαρακτικών και ζωγραφικής του Νίκου Γιαλούρη.

Στον εκπληκτικό χώρο του γυμνασίου Βολισσού οι πόρτες άνοιξαν για την έκθεση στο ισόγειο, η οποία θα παραμείνει ανοικτή έως τις 25 Αυγούστου 2015, για τους κατοίκους της ευρύτερης περιοχής της Αμανής, τους επισκέπτες, αλλά και τα πληρώματα των ιστιοπλοϊκών σκαφών, που θα προσεγγίσουν στα Λημνιά για την Aegean Regatta και τους άλλους ιστιοπλοϊκούς αγώνες.

gialouris volissos 017

Την έκθεση που θα είναι ανοικτή καθημερινά από τις 10 το πρωί έως τις 12 το μεσημέρι και από τις 7 το απόγευμα έως τις 9.30 το βράδυ, διοργανώνουν ο δήμος Χίου και ο Πολιτιστικός Σύλλογος Βολισσού «Ο Όμηρος».

Στην εναρκτήρια εκδήλωση παραβρέθηκαν εκ μέρους του δήμου Χίου η αντιδήμαρχος Πολιτισμού κα Βιβή Ποταμούση, οι εκπρόσωποι του Πολιτιστικού Συλλόγου, ο πρόεδρος του Λιμενικού Ταμείου Χίου κ. Μιχάλης Μπελέγρης, ο πρώην πρόεδρος της ΟΧΣΑ κ. Αργύρης Κοκκινάκης κ.ά.

Η είσοδος είναι ελεύθερη για το κοινό.

pithonas volissos

Επίσης, στην πλατεία Πυθώνα της Βολισσού λειτουργεί έκθεση φωτογραφίας, από την Φωτογραφική Λέσχη Χίου, σε συνεργασία με τον δήμο και την ευγενική χορηγία του κ. Γιάννη Σγόντζου. Η έκθεση θα παραμείνει επισκέψιμη έως τις 23 Αυγούστου 2015.

gialouris volissos 018gialouris volissos 013