Εμφύλιος για τα τραπεζάκια έξω

Δεν άρχισε με τους καλύτερους οιωνούς ο προεκλογικός αγώνας στη Χίο, αφού σήμερα – Πέμπτη 3 Σεπτεμβρίου 2015 – στην πρώτη «επαφή» των κομμάτων για την κατανομή των υπαίθριων χώρων, όπου θα στήσουν τα τραπεζάκια με το προεκλογικό υλικό σημειώθηκε η πρώτη σφοδρή αντιπαράθεση.

Στην συνάντηση, που έγινε στον δήμο Χίου, παρουσία και του δημάρχου κ. Μανώλη Βουρνού, ο ΣΥΡΙΖΑ εξεδήλωσε την πρόθεσή του να διατηρήσει τις δύο από τις τρεις θέσεις που είχε στις εκλογές του Ιανουαρίου, ήτοι στην είσοδο της Απλωταριάς, στου Μαϊστράλη και στην μέση της Απλωταριάς, μπροστά από το καφέ «Ρόδι», παραιτούμενος από άλλη μία που είχε, στην προκυμαία.

Ωστόσο, τις ίδιες ακριβώς θέσεις – ακριβέστερα, είτε την μία, είτε την άλλη -διεκδίκησε και ο εκπρόσωπος της Λαϊκής Ενότητας, επιμένοντας μέχρι τέλους, με αποτέλεσμα να μην υπάρξει συμφωνία και η υπόθεση να παραπεμφθεί για λύση από το δημοτικό συμβούλιο.

Αντιλαμβάνεστε τι έχει να γίνει αν ο προεκλογικός αγώνας μπει στην ουσία του, δηλαδή στα μείζονα ζητήματα πολιτικής, που απασχολούν τον τόπο.