Έναρξη Πρωταθλήματος Α2 Γυναικών

Το ερχόμενο Σαββατοκύριακο 6-7 Οκτωβρίου 2018 ρίχνεται στη μάχη του πρωταθλήματος στην Α2 Γυναικών Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης η ομάδα του Παγχιακού Γ.Σ.

Οι αγώνες θα γίνουν στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας και θα διεξαχθούν οι τρεις πρώτες αγωνιστικές του Πρωταθλήματος. Το Σάββατο η ομάδα του Παγχιακού θα αντιμετωπίσει στις 11:00 την Χ.Α.Ν Θεσσαλονίκης και στις 14:00 τον ΑΛΦΑ Καλλιθέας ενώ την Κυριακή στις 10:00 τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης.

Η ομάδα του Παγχιακού που στόχος της είναι η παραμονή στην κατηγορία έχει την τύχη να έχει στις τάξης της δύο πολύ σπουδαίες και αναγνωρισμένης αξίας αθλήτριες την κ. Μοίρου Μαρία με σπουδαία διεθνή καριέρα σε συλλογικό επίπεδο αλλά και με την Εθνική Ομάδα – επί είκοσι χρόνια μέλος της Εθνικής- και την κ. Στεργίου Μαρία – και αυτή μέλος των μικρών Εθνικών Ομάδων – και οι οποίες θα πλαισιωθούν από τις μικρές αθλήτριες της Ομάδας.

Θα πρέπει να σημειωθεί ότι στις 20-21Οκτωβρίου οι Χιώτες φίλαθλοι θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν από κοντά την προσπάθεια της Ομάδας μιας και τότε θα διεξαχθούν οι επόμενες τρεις αγωνιστικές του Πρωταθλήματος της Α2 με τη συμμετοχή του Παναθηναικού , Άρη Βούλας 2006 και του ΑΣ ΠΚΔ Ταύρου. Οι αγώνες θα διεξαχθούν στο Κλειστό Γυμναστήριο Χίου.