Ενημερώθηκε για την πορεία των έργων ο βουλευτής Ανδρέας Μιχαηλίδης

Για την εξέλιξη των έργων της Χίου, αρμοδιότητας ή εμπλοκής της περιφέρειας Βορείου Αιγαίου, ενημερώθηκε ο βουλευτής Χίου του ΣΥΡΙΖΑ κ. Ανδρέας Μιχαηλίδης, στην συνάντηση με τον αντιπεριφερειάρχη Χίου κ. Παντελή Μπουγδάνο, την Δευτέρα 22 Ιουνίου 2020.

«Ως προς το θέμα το αεροδρομίου, έγινε γνωστό ότι από πλευράς περιφέρειας   ολοκληρώνεται η μελέτη για το έργο της μετατόπισης του παραλιακού δρόμου. Καθίσταται σαφές πως η όλη πρόοδος και ο προγραμματισμός των έργων βασίζεται στο τριμερές μνημόνιο το οποίο είχε υπογραφεί επί προηγούμενης διακυβέρνησης μεταξύ περιφέρειας, δήμου και υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών», επισημαίνει σε ανακοίνωσή του ο κ. Μιχαηλίδης.

Έγινε, επίσης, ενημέρωση για το στάδιο των μελετών που αφορούν την εξέλιξη του φράγματος Κόρης Γεφύρι, ενώ γνωστοποιήθηκε πως αναμένεται σύντομα η επανεκκίνηση των εργασιών της ανακατασκευής του κτιρίου της παθολογικής κλινικής στο νοσοκομείο Χίου.

Τέλος, ο αντιπεριφερειάχης υπογράμμισε το σημαντικό ζήτημα της υποστελέχωσης των τεχνικών υπηρεσιών της περιφερειακής ενότητας Χίου.

Ο κ. Μιχαηλίδης από την πλευρά του αναγνώρισε πως αυτό το πρόβλημα αναμφίβολα δυσχεραίνει τον έγκαιρο προγραμματισμό και την ταχεία ολοκλήρωση των έργων. Επιπλέον, δεσμεύτηκε να συνεχίσει να παρακολουθεί την πορεία των έργων στη Χίο, μέσα και από την άσκηση κοινοβουλευτικού ελέγχου.

- Advertisement -

- Advertisement -

Σχόλια