Ενημερωτικές επισκέψεις του Γιώργου Αμέντα σε φορείς και υπηρεσίες της Χίου

Συνεχίστηκαν σήμερα, Δευτέρα 24 Ιουνίου 2019, οι ενημερωτικού χαρακτήρα συναντήσεις του υποψήφιου με το Κίνημα Αλλαγής κ. Γιώργου Αμέντα σε φορείς και υπηρεσίες της Χίου.

Στην πυροσβεστική υπηρεσία Χίου συναντήθηκε με τον διοικητή κ. Γιάννη Βουράκη, ο οποίος με λεπτομέρειες τον ενημέρωσε για την λειτουργία της υπηρεσίας, τον εξοπλισμό της και την ετοιμότητά της τους κρίσιμους καλοκαιρινούς μήνες. Κλείνοντας την επίσκεψη ο κ. Αμέντας συζήτησε και με τα στελέχη της υπηρεσίας που εκείνη την ώρα παρευρίσκονταν στο κτίριο.

Ακολούθως υπήρξε συνάντηση με τον πρόεδρο του ΣΕΓΑΣ κ. Κώστα Τριαντάφυλλο και μια μικρή περιήγηση στις εγκαταστάσεις του σταδίου και ανταλλάχθηκαν απόψεις για τον αθλητισμό στο νησί, την βελτίωση των υποδομών και την διεξαγωγή άρτιων διοργανώσεων.

Ο κ. Αμέντας συναντήθηκε, επίσης, με τον πρόεδρο του Λιμενικού Ταμείου Χίου κ. Αντώνη Κέφη, ενώ το μεσημέρι επισκέφθηκε το Νομικό Πρόσωπο του δήμου Χίουκαι συζήτησε θέματα τυ φορέα με τον πρόεδρό του κ. Παντελή Καμπούρη και τον υπεύθυνο του Ιωνικού κολυμβητηρίου κ. Νίκο Λαμπρινούδη.

Το απόγευμα της Δευτέρας ο κ. Αμέντας επισκέφθηκε το Εργατικό Κέντρο Χίου και συζήτησε με τον πρόεδρό του κ. Κώστα Λίνα, τον γενικό γραμματέα και συνδικαλιστές τα εργασιακά ζητήματα και κυρίως το θέμα της προστασίας των δικαιωμάτων των εργαζομένων.

- Advertisement -

- Advertisement -

Σχόλια