Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Χίου: Οι συνάδελφοι μας, σάκος του μποξ της κυβέρνησης

Με σκληρή ανακοίνωση κατά της κυβέρνησης και των επιλογών της  η Ένωση Αστυνομικών υπαλλήλων Χίου, καταδικάζει την επίθεση των πολιτών ενάντια στους αστυνομικούς αλλά ταυτόχρονα και τις αποφάσεις- παραλείψεις των αρμοδίων κυβερνητικών και αυτοδιοικητικών οργάνων που πυροδότησαν κλίμα εμφυλίου στο νησιά μας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Χίου:

“Για άλλη μια φορά οι φόβοι μας επιβεβαιώθηκαν και οι συνάδελφοι μας έγιναν «σάκος του μποξ» προκειμένου η Κυβέρνηση να υλοποιήσει τις αποφάσεις της.

Οι συνάδελφοι μας τέθηκαν αντιμέτωποι με μια αγανακτισμένη και ταλαιπωρημένη επί πέντε συνεχόμενα χρόνια  κοινωνία  που μαστίζεται από το μεταναστευτικό.

Οι νησιώτες ξέσπασαν την δικαιολογημένη απέναντι στην κυβέρνηση οργή τους, αλλά με άνανδρο τρόπο σε λάθος αποδέκτες, με αποτέλεσμα τον τραυματισμό εννέα (9) συναδέλφων μας.

Καταδικάζουμε την επίθεση πεντακοσίων (500) περίπου ατόμων σε βάρος συναδέλφων μας, μέσα στα καταλύματα τους, παραβιάζοντας τον προσωπικό τους χώρο.

,Προφανώς, για την Ηγεσία μας  αποτελεί προτεραιότητα η προστασία των βράχων, παρά η σωματική ακεραιότητα των συναδέλφων.

Τέλος, καταδικάζουμε τις αποφάσεις αλλά και τις παραλείψεις των αρμοδίων κυβερνητικών και αυτοδιοικητικών οργάνων που πυροδότησαν κλίμα εμφυλίου στο νησιά μας.”