Εντοπίσθηκε σώος ο 85χρονος που χάθηκε στην Καλαμωτή

Βρέθηκε περί τις 4 το απόγευμα της Τετάρτης 17 Απριλίου 2019, ο 85χρονος κ. Νικόλαος Χαλιάς, περιπλανώμενος σε χωράφι μεταξύ Αρμολίων και Καλαμωτής Χίου.

Σύμφωνα με τις πρώτες ενδείξεις, ο 85χρονος φαίνεται καλά στην υγεία του, αλλά για προληπτικούς λόγους θα μεταφερθεί στο νοσοκομείο Χίου.

Ο 85χρονος από την Καλαμωτή είχε χαθεί από χθες, Τρίτη 16 Απριλίου 2019, και για τον εντοπισμό του είχαν κινητοποιηθεί δυνάμεις της αστυνομίας, του στρατού και της πυροσβεστικής υπηρεσίας Χίου, καθώς και κάτοικοι της περιοχής.

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ 13:50

Χωρίς αποτέλεσμα είναι οι μέχρι στιγμής έρευνες για τον εντοπισμό του κ. Νικολάου Χάλια, ηλικίας 85 ετών, ο οποίος έφυγε από το σπίτι του στην Καλαμωτή Χίου, το πρωί της Τρίτης 16 Απριλίου 2019 και έκτοτε αγνοείται.

Στην αναζήτησή του συμμετέχουν δυνάμεις της αστυνομίας, του στρατού και της πυροσβεστικής υπηρεσίας Χίου, καθώς και κάτοικοι της περιοχής.

Το μεσημέρι της Τετάρτης, με την συγκατάθεση της οικογένειάς του δόθηκε στην δημοσιότητα φωτογραφία του 85χρονου, προκειμένου να καταστεί πιο ευχερής ο εντοπισμός του, από οδηγούς ή άλλους περαστικούς από τη περιοχή, που έτυχε να τον συναντήσουν.

Όσοι έχουν κάποια σχετική πληροφορία παρακαλούνται να επικοινωνήσουν με την άμεση δράση στον τηλεφωνικό αριθμό 100 ή με το αστυνομικό τμήμα Μαστιχοχωρίων στο τηλέφωνο 22710 71222.

- Advertisement -

- Advertisement -

Σχόλια