Έως 16 Οκτωβρίου αιτήσεις για 50 υποτροφίες φοιτητών από ΟΤΕ – COSMOTE

Πενήντα υποτροφίες, ύψους 15.000 ευρώ η κάθε μία για πρωτοετείς φοιτητές στην Ελλάδα που αντιμετωπίζουν οικονομικές και κοινωνικές δυσκολίες, ανακοίνωσαν ο ΟΤΕ και η COSMOTE για την ακαδημαϊκή χρονιά 2015-2016.

Το συγκεκριμένο πρόγραμμα υποτροφιών ΟΤΕ – COSMOTE εφέτος προβλέπει την χορήγηση 50 υποτροφιών, από 20 που ήταν τα προηγούμενα χρόνια κι έχει συνολική δαπάνη 750.000 ευρώ.

Βασικό κριτήριο για τη συμμετοχή υποψηφίων στο πρόγραμμα υποτροφιών είναι η εισαγωγή μέσω των πανελλαδικών εξετάσεων σε πανεπιστήμια, με γενικό βαθμό πρόσβασης 16 και άνω. Οι όροι, οι προϋποθέσεις και τα δικαιολογητικά που απαιτούνται για τη συμμετοχή στο πρόγραμμα περιγράφονται στην αναλυτική προκήρυξη, που βρίσκεται στην ιστοσελίδα των υποτροφιών.

Η υποβολή αιτήσεων γίνεται αποκλειστικά μέσω της ιστοσελίδας www.ote-cosmote-scholarships.gr, έως και τις 16 Οκτωβρίου 2015 και ώρα 17:00.

Ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος του ομίλου ΟΤΕ κ. Μιχάλης Τσαμάζ, δήλωσε σχετικά: «Εδώ και δεκατέσσερα χρόνια στηρίζουμε νέους φοιτητές που δίνουν τον δικό τους αγώνα, κόντρα στις δυσκολίες, για να προοδεύσουν, να μάθουν, να εξελιχθούν. Η πορεία αυτών των παιδιών, τόσο σε ακαδημαϊκό, όσο και προσωπικό επίπεδο, δικαιώνει την πίστη μας ότι με την κατάλληλη στήριξη, οι νέοι άνθρωποι μπορούν να μεγαλουργήσουν».