Έως 20 Οκτωβρίου οι εγγραφές στο μελισσοκομικό μητρώο

Δήλωση κατεχομένων κυψελών για το έτος 2021 καλούνται να καταθέσουν έως την 20ή Οκτωβρίου 2021 όλοι οι ενεργοί μελισσοκόμοι που είναι εγγεγραμμένοι στο μελισσοκομικό μητρώο, όπως έκανε γνωστό η διεύθυνση αγροτικής οικονομίας & κτηνιατρικής της Π.Ε. Χίου.

Η δήλωση μπορεί να κατατεθεί στο αρμόδιο τμήμα της Π.Ε. Χίου (Κων/νου Μονομάχου 37, αρμόδιος υπάλληλος κ. Κωνσταντίνος Λιαδής) ή ηλεκτρονικά στην διεύθυνση: http: //e-services.minagric.gr/.

Επίσης υπενθυμίζεται ότι όσοι μελισσοκόμοι επιθυμούν την συμμετοχή τους στο πρόγραμμα στήριξης των μικρών νησιών του Αιγαίου Πελάγους, για την επιδότηση των κυψελών τους, πρέπει να υποβάλλουν έως την 20ή Οκτωβρίου 2021, αίτηση ένταξης στην ψηφιακή εφαρμογή http://e-services.minagric.gr/ που έχει αναπτύξει και διαχειρίζεται η διεύθυνση ηλεκτρονικής διακυβέρνησης του ΥΠΑΑΤ, συμπληρώνοντας τις κατεχόμενες κυψέλες και τα υπόλοιπα απαραίτητα πεδία.

Μετά από συνεννόηση με τον Μελισσοκομικό Συνεταιρισμό Χίου, τα μέλη του, μπορούν να υποβάλλουν τις αιτήσεις τους μέσω του Συνεταιρισμού (Χαλκειός).

Για κάθε πληροφορία στο τηλέφωνο της υπηρεσίας 22713 53326 (κ. Λιαδής).

- Advertisement -

- Advertisement -

Σχόλια