Έως τέλος του έτους η σύμβαση για την μελέτη της παραλιακής στο αεροδρόμιο

Εγκρίθηκε από την οικονομική επιτροπή της περιφέρειας Βορείου Αιγαίου το πρακτικό του διαγωνισμού για την μελέτη μετατόπισης της παραλιακής οδού στο αεροδρόμιο Χίου, προϋπολογισμού 98.368,64 ευρώ.

Στον διαγωνισμό κατατέθηκαν τρεις προσφορές και με την σημερινή, Παρασκευή 9 Νοεμβρίου 2018, απόφαση της οικονομικής επιτροπής δόθηκε η εντολή για τη συνέχιση της διαδικασίας, η οποία εκτιμάται ότι θα ολοκληρωθεί έως το τέλος του τρέχοντος έτους με την υπογραφή της σύμβασης για την ανάθεση της μελέτης.

«Με βάση τα παραπάνω η περιφέρεια Βορείου Αιγαίου προχωρεί σύμφωνα με το χρονοδιάγραμμα που είχε καθοριστεί μετά την υπογραφή στις 18/5/2018 του μνημονίου συνεργασίας μεταξύ του υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών, της περιφέρειας Βορείου Αιγαίου και του δήμου Χίου για την βελτίωση – αναβάθμιση των κτιριακών εγκαταστάσεων του κρατικού αερολιμένα Χίου», αναφέρεται στην σχετική ανακοίνωση.

Επί του θέματος αυτού η περιφερειάρχης κα Χριστιάνα Καλογήρου δήλωσε:

«Μετά και τη σημερινή απόφαση της οικονομικής επιτροπής της περιφέρειας Βορείου Αιγαίου, έγινε έγκαιρα και εντός του αρχικού χρονοδιαγράμματος ένα ακόμη βήμα για την υλοποίηση του έργου του αεροδρομίου της Χίου. Με σταθερή προσήλωση συνεχίζουμε και κάνουμε πράξη τις υποχρεώσεις που αναλάβαμε ως περιφέρεια Βορείου Αιγαίου τον Μάιο του 2018».

- Advertisement -

- Advertisement -

Σχόλια