Επανεκλογή Τούμπου στην ΕΜΧ

Σε ψήφο εμπιστοσύνης στην νυν διοίκηση, στον πρόεδρο κ. Γιώργο Τούμπο και στις επιλογές του, μεταφράζεται η ετυμηγορία της κάλπης στην ΕΜΧ, με τον νυν πρόεδρο να είναι πρώτος με 23 ψήφους.

Η ψηφοφορία για την εκλογή νέου διοικητικού συμβουλίου ξεκίνησε στις 11.00 το πρωί της Κυριακής 17 Νοεμβρίου 2019, αφού πρώτα ολοκληρώθηκε η Γενική Συνέλευση των αντιπροσώπων των κατά τόπους συνεταιρισμών και εκλέχθηκε η εφορευτική επιτροπή.

Στη διαδικασία συμμετείχαν 61 ψηφοφόροι που κλήθηκαν να επιλέξουν σε ενιαίο ψηφοδε΄λτιο, όπως κάθε φορά, ανάμεσα σε δεκαπέντε υποψήφιους για το διοικητικό συμβούλιο και τρεις για το εποπτικό.

Η διαδικασία που και φέτος έγινε παρουσία δικαστικού επιμελητή ολοκληρώθηκε στις 14.00 και τα αποτελέσματα έχουν ως εξής:

Για το Διοικητικό Συμβούλιο (οι εκλεγμένοι με έντονα γράμματα)

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΑΓΚΑΣ 14

ΣΤΑΥΡΟΣ ΒΑΡΒΑΚΗΣ 5

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΓΑΝΙΑΡΗΣ 11

ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ 4

ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΠΕΤΑΝΟΣ 19

ΝΕΚΤΑΡΙΟΣ ΛΥΜΠΕΡΗΣ 17

ΕΥΘΥΜΙΟΣ ΜΟΝΙΑΡΟΣ 9

ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΜΥΡΙΑΓΚΟΣ 4

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΝΕΑΜΟΝΙΤΗΣ 17

ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΝΥΚΤΑΣ 17

ΠΑΝΤΕΛΗΣ ΣΑΡΑΝΤΑΚΗΣ 17

ΜΙΛΤΙΑΔΗΣ ΣΟΥΤΗΣ 3

ΜΙΛΤΙΑΔΗΣ ΣΤΑΥΡΙΝΟΥΔΗΣ 13

ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΤΟΥΜΠΟΣ 23

ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΦΡΑΓΚΟΥΛΗΣ 8

 

ΓΙΑ ΤΟ ΕΠΟΠΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΒΟΥΚΟΥΝΑΣ 23

ΓΙΑΛΟΥΣΗΣ ΙΣΙΔΩΡΟΣ 9

ΚΟΥΤΣΟΔΟΝΤΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ 10

 

Μην κρύβοντας την ικανοποίηση του και ερμηνεύοντας το μήνυμα τςη σταυροδοσίας ως επιδοκιμασία για την μέχρι σήμερα πορεία τςη ΕΜΧ ο κ. Τούμπος που και επισήμως θα ανακηρυχθεί πρόεδρος στη συγκρόιτηση του ΔΣ στην επόμενη συνεδρίαση του νεοκλεγμένου διοικητικού συμβουλίου, δήλωσε στο astraparis.gr:

“Oι εκλογές τελείωσαν, συνεχίζουμε αυτό που ξεκινήσαμε. Ευχαριστώ τον κόσμο για τη στήριξη του. Είναι ένα σημάδι ότι επικροτείται το όραμα μας για τη βελτίωση της καλλιέργειας, τη βελτίωση των συνθηκών εργασίας και ζωής για τους μαστιχοπαραγωγούς και την άνοδο  και αύξηση της παραγωγής της μαστίχας αλλά και της αξίας της ως μοναδικό προϊόν”.

- Advertisement -

- Advertisement -

Σχόλια