Επανέρχεται για το θέμα του γιατρού σε Λαγκάδα και Συκιάδα η ΛΑΣ

Την πλήρωση της θέσης  με μόνιμο αγροτικό γιατρό σε Λαγκάδα και Συκιάδα ζητά με αλλη μια ανακοίνωση της η ΛΑΣ κατηγορώντας δήμο και περιφέρεια ότι αδράνησαν για το θέμα λόγω… προεκλογικού πυρετού!

“Θα περίμενε κανείς από τη δημοτική αρχή του κ. Βουρνού (ΝΔ1), από τον αντιπεριφερειάρχη και υποψήφιο δήμαρχο κ. Κάρματζη (ΝΔ2), από τον υποψήφιο  κ. Τριαντάφυλλο (ΚΙΝΑΛ), από τον υποψήφιο του ΣΥΡΙΖΑ, να άλλαζαν προς στιγμή τις ιεραρχήσεις της ψηφοθηρίας τους και να ασχολούνταν με αυτό το θέμα.

Εις μάτην όμως, εξακολουθούν να ασχολούνται με τα «μεγάλα και σημαντικά». Το στρατηγικό προσανατολισμό ανάπτυξης του νησιού, τα τουριστικά ρεύματα που δεν έρχονται, την αναβάθμιση του Επιμελητηρίου της Χίου, τις πράσινες μπίζνες των ανεμογεννητριών, που εκκολάπτονται ξανά, μιας και το φιλέτο του νησιού στο συγκεκριμένο κομμάτι παραμένει ακόμα αλώβητο, ύστερα από τους αγώνες που έγιναν για να μη χάσουν τα νησιά μας τη φυσιογνωμία τους” αναφέρει η ΛΑΣ στην ανακοίνωση της, καταλήγοντας:

“Ως Λαϊκή Συσπείρωση λοιπόν, στο Δήμο και στην Περιφέρεια, ως ΚΚΕ, απαιτούμε την άμεση πλήρωση της θέσης μόνιμου αγροτικού γιατρού για τα χωριά Συκιάδα και Λαγκάδα με ειδικότητα γενικού γιατρού ή παθολόγου, την άρση των ανισορροπιών στο Ιατρείο Καρδαμύλων που τρέχουν να συμπληρώνουν τρύπες από δω κι από κει, το διορισμό μόνιμων γιατρών και νοσηλευτών με τα αντίστοιχα κίνητρα σε όλα τα κεφαλοχώρια και την πλήρη στελέχωση τόσο του Νοσοκομείου, όσο και του Κέντρου Υγείας Πυργίου.

Αυτά για μας είναι κριτήριο μάχης και προσανατολισμού μπροστά στις εκλογές και όχι οι φανφάρες τα φρου-φρου και αρώματα των υποψηφίων είτε της «συντήρησης» είτε της «προόδου», που αποτελούν όψεις του ίδιου νομίσματος”.

- Advertisement -

- Advertisement -

Σχόλια