Επέστρεψε και καθηλώθηκε στον Πειραιά το «Νήσος Ρόδος»

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ 08:37 (Πέμπτη) Στις 7.40 το πρωί τη Πέμπτης, 22 Φεβρουαρίου 2018, κατέπλευσε στο λιμάνι της Χίου το «Νήσος Ρόδος», το οποίο είχε αναχωρήσει χθες στις 9 το βράδυ από τον Πειραιά και επέστρεψε λόγω βλάβης στη αριστερή κύρια μηχανή του.

Μετά από την αποκατάσταση της βλάβης και επιθεώρηση του Ε/Γ-Ο/Γ από τον νηογνώμονα που το παρακολουθεί, το πλοίο απέπλευσε για την εκτέλεση του προγραμματισμένου δρομολογίου του στις 23:55 της Τετάρτης.

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ 23:17 (Τετάρτη) Στο λιμάνι του Πειραιά επέστρεψε το επιβατηγό οχηματαγωγό πλοίο «Νήσος Ρόδος», με προορισμό Χίο και Μυτιλήνη, λίγο πριν τις 11 το βράδυ της Τετάρτης 21 Φεβρουαρίου 2018, λόγω βλάβης που παρουσίασε στην αριστερή κύρια μηχανή του, στην θαλάσσια περιοχή έξω από το αγκυροβόλιο.

Το πλοίο είχε αναχωρήσει κανονικά στις 9 το βράδυ της Τετάρτης από τον Πειραιά, με 416 επιβάτες, 91 φορτηγά, 43 Ι.Χ. και 5 δίκυκλα.

Το «Νήσος Ρόδος» βρίσκεται στο λιμάνι του Πειραιά και αφού αποκαταστήσει την βλάβη του και προσκομίσει πιστοποιητικό αξιοπλοΐας από τον νηογνώμονα που το παρακολουθεί θα αναχωρήσει για τον προορισμό του, χωρίς – ωστόσο – να είναι γνωστό πότε ακριβώς θα γίνει αυτό.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

- Advertisement -

- Advertisement -

Σχόλια