Επιχείρηση κάλυψης της σιωπής Ανδρουλάκη για τα ΜΑΤ και την υπερδομή στο Θόλος

Όλοι άκουσαν, στην συγκέντρωση του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ στη Χίο, το βράδυ της Τρίτης 30 Μαΐου 2023, από τον πρόεδρο του κόμματος κ. Νίκο Ανδρουλάκη, για τον φράχτη του Έβρου και την φύλαξη των συνόρων, όμως ουδεμία αναφορά άκουσαν – καίτοι τον προκάλεσαν οπαδοί του – για την βάρβαρη επέλαση των ΜΑΤ στο νησί, ούτε και για την υπερδομή προσφύγων και μεταναστών στο Θόλος.

Μετά, λοιπόν, το μεγαλοπρεπές αυτό άδειασμα υποψηφίων βουλευτών και στελεχών του κόμματος στο νησί, έρχεται σήμερα – Τετάρτη 31 Μαΐου 2023 – η νομαρχιακή επιτροπή σε μιά προσπάθειά της να καλύψει τα ακάλυπτα του κ. Ανδρουλάκη, ο οποίος με την σιωπή του μάζεψε ψήφους από την μία πλευρά, ώρα να μαζευτούν και από την άλλη.

Δηλώνει, λοιπόν, η Ν.Ε: «Δεν θα επιτρέψουμε να γίνει το νησί μας αποθήκη ψυχών, όπως δήλωσε απερίφραστα χτες ο Νίκος Ανδρουλάκης από την Χίο. Ήμασταν, είμαστε και θα είμαστε κατά της υπερδομής!».

Με αυτή την φράση επιχειρεί να απαντήσει και στον υποψήφιο της Νέας Δημοκρατίας κ. Νότη Μηταράκη, ο οποίος «έσπευσε λοιπόν, κουντρουβαλώντας σχεδόν, και πριν καν τελειώσει η ομιλία,  να τοποθετηθεί με γνώμονα τα εμμονικά όνειρά του».