Επικοινωνιακές τρικλοποδιές Νότη στον Βρούτση

Νωρίς νωρίς άρχισε ο υφυπουργός Εργασίας κ. Νότης Μηταράκης τις επικοινωνιακές (προς το παρόν) τρικλοποδιές προς τον πολιτικό προϊστάμενό του υπουργό Εργασίας κ. Γιάννη Βρούτση.

Νωρίς το μεσημέρι της Παρασκευής, 12 Ιουλίου 2019, ο κ. Μηταράκης με δελτίο Τύπου ενημέρωνε ότι πραγματοποίησε «απροειδοποίητη επίσκεψη στο τηλεφωνικό κέντρου του ΕΦΚΑ, έπειτα από επανειλημμένες προσπάθειες να επικοινωνήσει με το 1555», ωσάν και καλά να θέλει να πει ότι επιχείρησε να τους πιάσει στα πράσα.

Ήταν μια «πιασιάρικη», όπως λέμε δημοσιογραφικά, «είδηση», που έπαιξε ευθύς σε όλα τα μέσα ενημέρωσης και της Χίου και φυσικά της Αθήνας, που ενδιαφέρουν ιδιαίτερα τον κ. Μηταράκη.

Έλα, όμως, που τα πράγματα δεν ήταν έτσι ή τουλάχιστον έτσι όπου τα παρουσίασε ο υφυπουργός. Καθότι, λίγες ώρες αργότερα εξεδόθη δελτίο Τύπου από το γραφείο του υπουργού κ. Βρούτση, που ενημερώνει ότι «αιφνιδιαστική και απροειδοποίητη επίσκεψη πραγματοποίησε στο κτίριο του Ενιαίου Φορέα Κοινωνικής Ασφάλισης, στην οδό Σολωμού (πλατεία Κάνιγγος), ο υπουργός Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων κ. Γιάννης Βρούτσης, συνοδευόμενος από τον υφυπουργό κ. Νότη Μηταράκη». Και συνεχίζει με τα όσα διαπιστώθηκαν, καθώς και σχετικές δηλώσεις του υπουργού για την κακή εικόνα, όπως την χαρακτηρίζει, ειδικά σε ό,τι αφορά τις εκκρεμείς συντάξεις.

Ο κ. Βρούτσης αναφέρει την παρουσία, έστω και ότι τον συνόδευε, του κ. Μηταράκη, πλην – όμως – ο τελευταίος  τσιμουδιά και επιπλέον τον εξαφάνισε και από τις φωτογραφίες.

Το θέμα, όπως ήταν φυσικό, “έπαιξε” στα μέσα ενημέρωσης με το πρώτο δελτίο Τύπου, εκείνο του κ. Μηταράκη μετά των σχετικών φωτογραφιών του, οπότε όταν έφτασε πολύ αργότερα του κ. Βρούτση στα γραφεία των μέσων ενημέρωσης πήγε κατευθείαν στον κάλαθο των αχρήστων.

 

- Advertisement -

- Advertisement -

Σχόλια