Επίσκεψη Χάρη Θεοχάρη στη Χίο;

Τη δέσμευση του υπουργού τουρισμού κ. Χάρη Θεοχάρη, να επισκεφτεί την Χίο εντός Νοεμβρίου ώστε να πραγματοποιηθεί σύσκεψη σε τοπικό επίπεδο με τους εμπλεκομενους φορείς του Τουρισμού του νησιού, απέσπασαν τα μέλη του Ιδιωτικού Φορέα Τουρισμού.

Την Τρίτη 22 Σεπτεμβρίου 2020 στην Αθήνα, ο Ιδιωτικός Φορέας Τουρισμού Χίου, εκπροσωπούμενος από τον πρόεδρο κ. Αυγουστή Νεαμονίτη, είχαν προγραμματισμένη συνάντηση με τον υπουργό Μεταναστευτικής Πολιτικής κ. Νότη Μηταράκη και τον υπουργό Τουρισμού κ. Χάρη Θεοχάρη.

Στο πλαίσιο της συνάντησης :

  • Έγινε απολογισμός της ιδιαίτερης φετινής θερινής τουριστικής περιόδου και των δυσκολιών αυτής σε τοπικό επίπεδο
  • Συζητήθηκε η προοπτική έκδοσης VISA μικρής διάρκειας με χαμηλό κόστος για την προσέλκυση νέων αγορών από τρίτες χώρες, με τις οποίες ο ΦΤΧ βρίσκεται ήδη σε προχωρημένες συζητήσεις
  • Τέθηκε το ενδεχόμενο διενέργειας ″rapid test ″ ήτοι, των τεστ ταχείας ανίχνευσης του ιού SARS-Cov-2 και τα οφέλη του για τον τουριστικό κλάδο.

όπως αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση, “Ο υπουργός Τουρισμού κ. Χάρης Θεοχάρης συνεχάρη τον Ιδιωτικό Φορέα Τουρισμού Χίου για την έως σήμερα δράση του παρά τις αντίξοες συνθήκες, ιδίως για τη δημιουργία της πλατφόρμας #yourchios την οποία ενδιαφέρθηκε να υποστηρίξει”.

- Advertisement -

- Advertisement -

Σχόλια