Επίσκεψη δημοσίων σχέσεων Μηταράκη – Αρκουμανέα στο νοσοκομείο Χίο

Εξ αποστάσεως τις είδαν τις εμβολιαστικές γραμμές του νοσοκομείου Χίου ο υπουργός Μετανάστευσης και Ασύλου κ. Νότης Μηταράκης και ο πρόεδρος του ΕΟΔΥ κ. Παναγιώτης Αρκουμανέας, κατά την πρωινή, σήμερα Παρασκευή 4 Ιουνίου 2021, επίσκεψή τους στο νοσοκομείο.

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες μας, αλλά επιβεβαιώνουν και οι φωτογραφίες που ο ίδιος ο υπουργός ανήρτησε σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης, η επίσκεψη αναλώθηκε αναμεταξύ τους, με την διοικήτρια και το διοικητικό συμβούλιο και περιορισμένο αριθμό προσωπικού, που βρέθηκαν στον… δρόμο τους.

Παρών στην επίσκεψη και ο διευθυντής του πολιτικού γραφείου του κ. Μηταράκη ο κ. Φιλόδωρος Βιτέλας, για να διασκεδασθούν (και να μας… διαψεύσουν) οι εντυπώσεις από την αλγεινή εντύπωση που προκάλεσε η «ορθή επανάληψη» της απόφασης της διοικήτριας του νοσοκομείου για την αναστολή λειτουργίας των εξωτερικών ιατρείων.

Μεταφέρουμε το δελτίο Τύπου του υπουργείου, που επιβεβαιώνει ότι το δίδυμο Μηταράκη – Αρκουμανέα ενημερώθηκε από την διοικήτρια κ.λπ.

«Οι κ.κ. Μηταράκης και Αρκουμανέας επισκέφθηκαν το νοσοκομείο Χίου και ενημερώθηκαν από τη διοικήτρια κ. Ελένη Κανταράκη ότι ο εμβολιασμός των Χιωτών, εξελίσσεται ομαλά και χωρίς προβλήματα, ενώ – με βάση τα κλεισμένα ραντεβού – είναι ικανοποιητική η συμμετοχή των πολιτών.  

Ο υπουργός Μετανάστευσης και Ασύλου και ο πρόεδρος του ΕΟΔΥ ευχαρίστησαν τη διοίκηση και όλο το προσωπικό του νοσοκομείου για την προσπάθειά τους, τόσο για την εφαρμογή του σχεδίου “Γαλάζια Ελευθερία” και τον εμβολιασμό των πολιτών,  όσο και κατά τους προηγούμενους μήνες, καθώς ανταποκρίθηκαν με επάρκεια στην πίεση της πανδημίας.      

Ο υπουργός Μετανάστευσης και Ασύλου κ. Νότης Μηταράκης, δήλωσε: “Επισκεφθήκαμε το νοσοκομείο Χίου μαζί με τον πρόεδρο του ΕΟΔΥ τον κ. Αρκουμανέα. Είναι πολύ σημαντικό ότι η «Γαλάζια Ελευθερία» εξελίσσεται ομαλά. Οι Χιώτες έρχονται να εμβολιαστούν κι αυτό το τείχος ανοσίας είναι αυτό που θα μας βοηθήσει να προχωρήσουμε μπροστά μετά από τη δυσκολία που αντιμετωπίσαμε με την πανδημία. Αυτό που είναι ιδιαίτερα σημαντικό και αξίζουν συγχαρητήρια στη διοικήτρια, είναι ότι το νοσοκομείο Χίου ανταποκρίθηκε στην πίεση που όλη η χώρα είχε τους προηγούμενους 12 μήνες λόγω της πανδημίας, πολλαπλασίασε τα διαθέσιμα κρεβάτια για τον Covid από 2 σε 29  και γενικότερα, κατάφερε να ανταπεξέλθει στην πρόκληση. Συγχαρητήρια και σε εσάς και στους γιατρούς και σε όλο το διοικητικό προσωπικό του νοσοκομείου”.  

Ο πρόεδρος του ΕΟΔΥ κ. Παναγιώτης Αρκουμανέας, ανέφερε: “Συγχαρητήρια για το έργο που έχετε κάνει κατά τη διάρκεια της πανδημίας. Το πολύ σημαντικό, όπως είπε και ο κ. υπουργός, είναι να συνεχίσουν οι εμβολιασμοί. Πρέπει να φτιάξουμε το τείχος ανοσίας τους επόμενους μήνες  για όλους μας, γιατί ναι μεν βλέπουμε ότι υπάρχει μία μείωση στην πανδημία αλλά δεν έχει τελειώσει. Θέλει ακόμα προσοχή. Είμαστε αισιόδοξοι αλλά προσέχουμε. Εμβολιαζόμαστε και ξεκινάμε τους εμβολιασμούς στα νησιά, στους πρόσφυγες και θα πάμε και στις δομές σε όλη τη χώρα στο πλαίσιο του επιχειρησιακού σχεδιασμού που έχει κάνει το υπουργείο Υγείας  για την Ελευθερία”». 

- Advertisement -

- Advertisement -

Σχόλια