«Επιστρατεύουν» γιατρούς του νοσοκομείου Χίου για συνταγογραφήσεις στον Οίκο Ναύτου

Με την «επιστράτευση» των υπερφορτωμένων λόγω της πανδημίας του κορονοϊού γιατρών του νοσοκομείου Χίου θα «λύσει» η κυβέρνηση το πρόβλημα του γιατρού στον Οίκο Ναύτου Χίου για την συνταγογράφηση των ναυτικών του νησιού.

Έτσι εννοούσε την λύση του προβλήματος ο υπουργός Μετανάστευσης και Ασύλου κ. Νότης Μηταράκης που είχε συναντηθεί στις 10 Νοεμβρίου 2021 με την διοίκηση της Παγχιακής Ένωσης Συνταξιούχων ΝΑΤ.

Κι αφού «πήρε γραμμή» η διοικήτρια του νοσοκομείου Χίου κα Ελένη Κανταράκη, ανακοίνωσε σήμερα, Παρασκευή 19 Νοεμβρίου 2021, ότι «στο πλαίσιο της κοινωνικής και συλλογικής δράσης του νοσοκομείου μας και της δράσης «κοινωνία και υγεία», γιατροί του νοσοκομείου μας θα συνδράμουν στη συνταγογράφηση των ασφαλισμένων του Οίκου Ναύτη κάθε Δευτέρα και Πέμπτη  (σ.σ. έγινε αλλαγή της ημέρας αντί Τρίτης Δευτέρας) κατά τις ώρες 09:30 – 13:00».

Για ραντεβού οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να καλούν από Δευτέρα έως Παρασκευή από τις 10:00 έως τις 12:00 στο γραφείο ληπτών υπηρεσιών υγείας του νοσοκομείου (κα Ευτυχία Αιγινίτη) στο τηλέφωνο  22713 50227.

- Advertisement -

- Advertisement -

Σχόλια