Επίθεση «αγανακτισμένων» κατά του Αστραπάρη

Απαράδεκτη και ανοίκεια επίθεση δέχθηκε δημοσιογράφος συνεργάτης του astraparis.gr από ελάχιστους ευτυχώς «αγανακτισμένους» Χαλκούσους, το πρωί της Τετάρτης 7 Φεβρουαρίου 2018, στην περιοχή της ΒΙΑΛ, όπου ευρίσκετο για τις ανάγκες του ρεπορτάζ.

Συγκεκριμένα, κάποιες κυρίες της περιοχής, απευθυνόμενες με εξαιρετικά προκλητικό τρόπο, κατηγορούσαν τον astraparis.gr ότι δήθεν δεν γράφει την αλήθεια για όσα συμβαίνουν στο Χαλκειός και ότι δήθεν ταυτίζουμε τους Χαλκούσους με τους χρυσαυγίτες και τους φασίστες. «Και εσύ τώρα τι ήρθες εδώ; Αφού δεν θα γράψεις την αλήθεια; Και αυτό το χωράφι που βρίσκεσαι τώρα δεν είναι φερόμενη ιδιοκτησία, είναι ιδιοκτησία και να σηκωθείς να φύγεις», εκστόμισε χαρακτηριστικά μία εξ αυτών!

Ένας άλλος «αγανακτισμένος» Χαλκούσης ήταν ακόμα πιο προκλητικός και έβριζε χυδαία σε προσωπικό επίπεδο.

Ο astraparis.gr δηλώνει σε όλους αυτούς, καθώς και σε κάθε άλλον επίδοξο υβριστή και τραμπούκο, ότι ουδέποτε θα υποστείλει την σημαία της αντικειμενικής ενημέρωσης για όσα συμβαίνουν στο Χαλκειός και στη Χίο γενικότερα.

Το οφείλουμε στην αλήθεια, το οφείλουμε στην μεγάλη πλειονότητα των κατοίκων του Χαλκειούς, που αγωνιούν και δικαίως για το μέλλον της περιοχής τους και αγωνίζονται με σωστό και δημοκρατικό τρόπο για την λύση των όποιων προβλημάτων ενδημούν στην περιοχή.

Στους δε εμπνευστές και ηθικούς αυτουργούς αυτής της ανοίκειας και απαράδεκτης επίθεσης δηλώνουμε ότι θα τους ξεσκεπάσουμε και θα τους παραδώσουμε στην χλεύη και στην περιφρόνηση της χιακής κοινωνίας.

Το απαράδεκτο, αλλά όχι και πρωτοφανές αυτό περιστατικό κατά του Αστραπάρη, θα τεθεί υπ΄ όψιν των αρμοδίων δικαστικών και αστυνομικών αρχών, για να γνωρίζουν και οι δράστες και οι ηθικοί αυτουργοί και καθοδηγητές τους ότι δεν είναι στο απυρόβλητο.

Σχόλια