Έργα από την Παρασκευή στην ευρύτερη περιοχή του Εργατικού Κέντρου Χίου

Ο δήμος Χίου ενημερώνει ότι στα πλαίσια  του έργου «Βελτίωση πεζοδρομίων και προσβασιμότητας στην οδό Καλουτά», θα εκτελέσει εργασίες στις οδούς Μαρτύρων, Χάνδακος, Καραολή & Δημητρίου, Καλουτά, αρχιεπισκόπου Μακαρίου και Οινοποίωνος στην πόλη της Χίου.

Για την ομαλή διεξαγωγή των εργασιών που πρόκειται να ακολουθήσουν, θα πραγματοποιηθεί:

– Ρύθμιση κυκλοφορίας των οχημάτων και δίκυκλων κατά τη διάρκεια των εργασιών επί των οδών Μαρτύρων, Χάνδακος, Καραολή & Δημητρίου, Καλουτά, αρχιεπισκόπου Μακαρίου και Οινοποίωνος στην πόλη της Χίου. Η ρύθμιση της κυκλοφορίας για τα οχήματα και τα δίκυκλα που θα κινηθούν προς αυτή την κατεύθυνση θα γίνει επί τόπου από το τμήμα της τροχαίας Χίου και από το προσωπικό του έργου από την Παρασκευή 29/9/2023 έως και την Τετάρτη 4/10/2023 που θα εκτελεστούν οι εργασίες απόξεσης της ασφάλτου και εφαρμογής νέας ασφαλτόστρωσης στις παραπάνω οδούς στα πλαίσια του έργου.

– Απαγόρευση στάθμευσης των οχημάτων και δικύκλων επί των οδών Μαρτύρων, Χάνδακος, Καραολή & Δημητρίου, Καλουτά, Αρχιεπισκόπου Μακαρίου, Οινοποίωνος και Αγίων Αποστόλων την πόλης της Χίου από την Παρασκευή 29/09/2023 έως και την Τετάρτη 04/10/2023 που θα εκτελεστούν οι εργασίες απόξεσης της ασφάλτου και εφαρμογής νέας ασφαλτόστρωσης στις παραπάνω οδούς στα πλαίσια του έργου.

– Απαγόρευση στάθμευσης στον χώρο στάθμευσης επί της οδού Μαρτύρων (πλησίον του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου) από την Παρασκευή 29/9/2023 έως και την Τετάρτη 4/10/2023 που θα εκτελεστούν οι εργασίες απόξεσης της ασφάλτου και εφαρμογής νέας ασφαλτόστρωσης στις παραπάνω οδούς στα πλαίσια του έργου.

Παρακαλούνται οι πεζοί και οι οδηγοί να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί στα σημεία που θα εκτελούνται οι εργασίες.  Επίσης να ακολουθούν τις υποδείξεις της τροχαίας και του προσωπικού που απασχολείται στο έργο και τις προσωρινές πινακίδες εργοταξιακής σήμανσης, καθώς και τις προσωρινές σημάνσεις κυκλοφοριακής ρύθμισης.