Εργαζόμενοι δύο ταχυτήτων του δήμου Χίου, στην «κινητοποίηση» της Τετάρτης

Κόντρα στην ομόφωνη απόφαση του δημοτικού συμβουλίου για το κλείσιμο των υπηρεσιών του δήμου Χίου , την Τετάρτη 11 Δεκεμβρίου 2019, σε ένδειξη διαμαρτυρίας για την κυβερνητική πολιτική στο προσφυγικό – μεταναστευτικό, ο αντιδήμαρχος καθαριότητας κ. Παναγιώτης Αναγνώστου επιχειρεί να «ευνουχίσει» ακόμα περισσότερο την προγραμματισμένη «κινητοποίηση».

Σύμφωνα με πληροφορίες του astraparis.gr, σήμερα Τρίτη κάλεσε τους εργαζόμενους στην υπηρεσία καθαριότητας να ξεκινήσουν από τα ξημερώματα της Τετάρτης την αποκομιδή των απορριμμάτων και τους υποσχέθηκε ότι για την εργασία τους την συγκεκριμένη ημέρα θα τους χορηγήσει ρεπό!

Ο Σύλλογος Εργαζομένων ΟΤΑ νομού Χίου έκανε παράσταση διαμαρτυρίας στον κ. Αναγνώστου για την συγκεκριμένη ενέργειά του κι έλαβε την απάντηση ότι εμείς (εννοεί την δημοτική αρχή, ενώ πρόκειται για απόφαση του δημοτικού συμβουλίου) αποφασίσαμε κι εγώ έχω συνεννοηθεί με τους εργαζόμενους.

Ο κ. Αναγνώστου, υπόψη του οποίου ετέθη η καταγγελία την διέψευσε και είπε ότι πρόκειται για διαδόσεις και μόνον. Διευκρίνισε δε στον astraparis.gr ότι θα εργασθούν από τις 4 τα ξημερώματα έως τις 7 οι εργαζόμενοι μόνον για την αποκομιδή των απορριμμάτων και των ανακυκλώσιμων στο κέντρο της πόλης, για να μην φρακάρει η αγορά, όπως είπε. Πρόσθεσε ότι ουδείς θα εργασθεί στην περιφέρεια της πόλης και στα χωριά. Σε ό,τι δε αφορά την χορήγηση ρεπό για την ημέρα εργασίας, είπε ότι αυτό είναι θέμα της αρμόδιας υπηρεσίας του δήμου Χίου.

 

- Advertisement -

- Advertisement -

Σχόλια