Έσκασαν τα λάστιχα σε αυτοκίνητα εργαζόμενων της ΒΙΑΛ

Δεν πίστευαν στα μάτια τους εργαζόμενοι από την κοινωφελή εργασία στο hot spot της ΒΙΑΛ, όταν φεύγοντας – μετά την λήξη της βάρδιας τους – είδαν σκασμένα τα λάστιχα των αυτοκινήτων τους, που ήταν σταθμευμένα στον δρόμο που οδηγεί στην ΒΙΑΛ.

Το περιστατικό συνέβη την Δευτέρα, 26 Σεπτεμβρίου 2016, στους εργαζόμενους της πρωινής βάρδιας, άγνωστο ποιά ώρα και φυσικά από άγνωστο ή άγνωστους μέχρι στιγμής δράστες.

Η ανεξήγητη οργή του δράστη ή των δραστών «ξέσπασε» σε περίπου 10 αυτοκίνητα εργαζομένων, τα λάστιχα των οποίων είχαν τρυπηθεί από αιχμηρό αντικείμενο, κατά πάσα πιθανότητα μαχαίρι. Εκτιμάται δε ότι είναι μάλλον αδύνατη η επισκευή τους.

Κάποια οχήματα είχαν μόνον ένα σκασμένο λάστιχο, οπότε με την χρήση της ρεζέρβας όσοι ανήκαν σε αυτή την κατηγορία κατάφεραν και έφυγαν, αλλά σε άλλα υπήρχαν δύο τρυπημένα λάστιχα και σε ένα τρία!

Παρά το γεγονός ότι τα αυτοκίνητα ήταν σταθμευμένα πάνω στον δρόμο, με συχνή διέλευση οχημάτων, ουδείς – μέχρι στιγμής – έχει αναφέρει ότι αντελήφθη κάποια περίεργη κίνηση, που να οδηγεί στον ή στους δράστες της φθοράς.

Σύμφωνα με πληροφορίες, περιστατικά με σκασμένα λάστιχα έχουν παρατηρηθεί και στο παρελθόν, ένα τουλάχιστον στη Χίο, αλλά σε οχήματα ανθρώπων που ασχολούνται με το άσυλο, αλλά ουδέποτε σε τέτοια έκταση.

lastixo_0003

- Advertisement -

- Advertisement -

Σχόλια