Έτοιμος για τη μάχη των εκλογών ο ΣΥΡΙΖΑ

  Ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ προχωρά με αισιοδοξία και αποφασιστικότητα για τη μεγάλη εκλογική αναμέτρηση του Φθινοπώρου και την πολιτική αλλαγή στη χώρα μας”, αναφέρει σε ανακοίνωση που εξέδωσε η ΝΕ του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ με την ολοκλήρωση της επίσκεψης του αναπληρωτή  Γραμματέα του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, κ. Γιώργου Βασιλειάδη στη Χίο.

Υπενθυμίζεται ότι ο κ. Βασιλειάδης παραχώρησε συνέντευξη τύπου στα τοπικά μέσα μαζικής ενημέρωσης, στην οποία και επισήμανε τα εκρηκτικά κοινωνικά προβλήματα που έχει δημιουργήσει στον τόπο η Κυβέρνηση Μητσοτάκη, στις μεγάλες αυξήσεις στους λογαριασμούς ρεύματος, στα καύσιμα, στα τρόφιμα και στα εισιτήρια των πλοίων. Υπογράμμισε την αναγκαιότητα για πολιτική αλλαγή στη χώρα με την απομάκρυνση της επικίνδυνης αυτής κυβέρνησης.

     Στη συνέχεια, συνοδευόμενος από τον βουλευτή Χίου, κ. Α. Μιχαηλίδη και τη συντονίστρια της ΝΕ ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Χίου, κ. Β. Μιχαλοπούλου επισκέφτηκε το Επιμελητήριο Χίου, όπου είχε συνάντηση με τον πρόεδρο, κ. Π. Λεγάτο με τον οποίο συζητήθηκαν ζητήματα που απασχολούν τον επιχειρηματικό κόσμο της Χίου και τις πρωτοβουλίες που αναλαμβάνει το επιμελητήριο για την αντιμετώπισή τους. 

Κατόπιν πραγματοποιήθηκε συνάντηση με τη διοίκηση του ΟΕΒΕ και την πρόεδρο του Εμπορικού Συλλόγου Χίου. Συζητήθηκε αναλυτικά η κατάσταση που  έχει διαμορφωθεί στην τοπική οικονομία και επισημάνθηκε το γεγονός, ότι πολλές μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις βρίσκονται στα όρια της αναστολής λειτουργίας τους. Από τη μεριά του ΖΥΡΙΖΑ-ΠΣ, εκτέθηκαν οι προτάσεις για την αντιμετώπιση της τεράστιας αυτής κρίσης, που έχει δημιουργηθεί στην αγορά. 

Αργότερα πραγματοποιήθηκε  επίσκεψη στο Εργατικό  Κέντρο Χίου, όπου ο πρόεδρος και μέλη της διοίκησης εξέθεσαν τα προβλήματα που αντιμετωπίζει σήμερα ο εργατικός κόσμος του νησιού μας και δηλώθηκε η απόλυτη συμπαράσταση του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ και η υποστήριξη των δίκαιων αιτημάτων που εκτέθηκαν.   

     Το βράδυ της Τρίτης πραγματοποιήθηκε ανοιχτή πολιτική συγκέντρωση, στην οποία έγινε υποδοχή των νέων μελών και φίλων του κόμματος, πολιτική ομιλία του Γ. Βασιλειάδη και ακολούθησε μουσική εκδήλωση

- Advertisement -

- Advertisement -

Σχόλια